Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΚΕΜΧ

Χθες Παρασκευή 5 Οκτωβρίου , στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας, πραγματοποιήθηκε κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου με μοναδικό θέμα την έκδοση ψηφίσματος σχετικά με τη συνέχιση λειτουργίας του Κ.Ε.ΜΧ Ναυπλίου και την συντονισμένη αντίδραση για το μη κλείσιμο, παρόντες εκτός από τους Δημοτικούς Συμβούλους, οι Βουλευτές Γ. Ανδριανός Δ.Κοδέλας (διαβάστηκε επιστολή του Γ.Μανιάτη) εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων του Δήμου.
Η συνεδρίαση άνοιξε με την τοποθέτηση του Δημάρχου Δ.Κωστούρου και συνεχίστηκε με τις τοποθετήσεις των Βουλευτών, των επικεφαλής των παρατάξεων, δημοτικών συμβούλων και των εκπροσώπων των φορέων.

Ιδιαίτερα ανεβασμένοι οι τόνοι στις τοποθετήσεις όλων προκειμένου να τονίσουν την θέληση τους για το μη κλείσιμο του ΚΕΜΧ. Αναμένεται ενδεχόμενο ραντεβού με τον Υπουργό Άμυνας και θα επανέλθουν και πάλι σε μια ακόμη συνεδρίαση προκειμένου να αποφασίσουν για περαιτέρω κινήσεις.

Πάντως αν δεν καταφέρουν να σταματήσουν το κλείσιμο του στρατοπέδου θα επιδιώξουν να μεταφερθούν στα κτήρια του πολλές υπηρεσίες ίσως ακόμα και οι υπηρεσίες της περιφερειακής ενότητας Αργολίδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας! Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...