Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

Ο Νικολόπουλος στην περιοχή των Καλαβρύτων.

«Μόνη διέξοδος για τη χώρα είναι η παρουσία μιας ισχυρής κυβέρνησης μετά τις εκλογές, ώστε να προωθηθούν τάχιστα οι μεταρρυθμίσεις και να υπάρξει η αναγκαία στροφή προς την ανάπτυξη και την διαφύλαξη της κοινωνικής συνοχής» τόνισε ο Βουλευτής Αχαΐας και Τομεάρχης Εργασίας της ΝΔ, Νίκος Νικολόπουλος, ο οποίος περιόδευσε την Κυριακή στην περιοχή των Καλαβρύτων.

Ο κ. Νικολόπουλος συναντήθηκε με στελέχη του κόμματος, αλλά και με πολίτες και επιχειρηματίες της ορεινής Αχαΐας, εξηγώντας τη στάση και την στρατηγική της ΝΔ.

«Όσοι ψάχνουν στη ΝΔ και στον Αντώνη Σαμαρά, άλλοθι για να στηρίξουν την καταρράκωση της χώρας κατά την τελευταία διετία ή την επικίνδυνη ρητορεία τους για άτακτη χρεοκοπία και σμπαράλιασμα της ελληνικής κοινωνίας, να είναι βέβαιοι πως θα πάρουν την απάντησή τους από τον λαό, στις εκλογές που έρχονται και οι οποίες θα είναι ίσως οι πιο κρίσιμες και καθοριστικές για την πορεία του τόπου μετά την μεταπολίτευση» τόνισε ο κ. Νικολόπουλος, ο οποίος πρόσθεσε πως όπως τότε, ο εθνάρχης Κωσταντίνος Καραμανλής επανέφερε στην Ελλάδα το φως της δημοκρατίας, έτσι και τώρα, η μεγάλη λαϊκή παράταξη που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, υπό τον Αντώνη Σαμαρά, θα αναλάβει την ευθύνη να επιστρέψει στην χώρα το φως της ομαλότητας και της ελπίδας για προκοπή.

Αναφορικά με την προσπάθεια που πρέπει να καταβληθεί για να συμβεί κάτι τέτοιο, ο Αχαιός πολιτικός επεσήμανε: «Όσο επικίνδυνα λαϊκίστικο είναι να υποστηρίζει κάποιος την περιθωριοποίηση της Ελλάδας από την ευρωπαϊκή ζωή και την άτακτη χρεοκοπία, άλλο τόσο λαϊκίστικο και ανεύθυνο είναι να τάζει κάποιος μαγικές και ανώδυνες λύσεις, ειδικά όταν η πατρίδα μας έχει φτάσει κυριολεκτικά ένα βήμα από την άβυσσο. Η πικρή αλήθεια είναι πως δεν θα είναι καθόλου εύκολη η προσπάθεια ανάκαμψης. Μεταρρυθμίσεις που επί χρόνια καθυστερούν και δομικές αλλαγές στην ραχοκοκαλιά του κράτους μας θα πρέπει να γίνουν σε χρόνους – ρεκόρ. Η επαναφορά του βιοτικού επιπέδου των Ελλήνων στο προ τριετίας επίπεδο θα απαιτήσει χρόνο και κόπο, αλλά και κοινή προσπάθεια. Ωστόσο, εκείνο που ως όρκο τιμής απέναντι σε εσάς και στα ίδια μας τα παιδιά λέμε, είναι πως εμείς δεν θα υποβάλλουμε τους Έλληνες σε οριζόντιες και εξ ορισμού άδικες θυσίες. Κάθε μας κίνηση, κοστολογημένη και προσχεδιασμένη, θα είναι εξαιρετικά προσεγμένη, ώστε να ανακτήσει ο λαός το αίσθημα της κοινωνικής δικαιοσύνης που ισοπεδώθηκε από τη νεοφιλελεύθερη λαίλαπα του ΠΑΣΟΚ. Και κάθε μέρα που θα περνάει, με κόπο και ιδρώτα, θα μας φέρνει πιο κοντά σε αυτά που χάσαμε. Και όχι μόνο… Πιο κοντά σε μια πατρίδα, πολύ καλύτερη, πιο όμορφη, πιο ηθική, πιο ανεπτυγμένη! Γι’ αυτό δεν λέμε τέρμα στις θυσίες, λέμε τέρμα στις άδικες θυσίες. Δεν λέμε πως θα ξυπνήσουμε ένα πρωί και όλα θα έχουν γίνει όπως πριν, λέμε πως κάθε πρωί που θα ξυπνάμε, θα έχουμε κάνει ένα βήμα μπροστά. Και με τη βοήθεια του Θεού και την θέληση του λαού, σε λίγα χρόνια θα έχουμε ξεχάσει τον κακό εφιάλτη…»

Και ο κ. Νικολόπουλος κατέληξε: «Έλαχε στην δική μας παράταξη η ιστορική ευθύνη να στήσει όρθια την Ελλάδα. Και το ξέρουμε πως δεν θα έχουμε πολλές ευκαιρίες. Μόνο μία. Γι’ αυτό και είμαστε αποφασισμένοι. Δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να τα καταφέρουμε. Να πολεμήσουμε και να νικήσουμε για την Ελλάδα. Και θα το κάνουμε, γιατί η επόμενη κυβέρνηση δεν θα είναι απλά μια κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας. Θα είναι μια κυβέρνηση όλων των Ελλήνων! Όλων όσοι κατανοούν πως στις επόμενες εκλογές δεν θα αναμετρηθούν απλά οι κομματικές γραμμές, αλλά οι δυνάμεις του γαλανόλευκου με τις δυνάμεις του γκριζόμαυρου…».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας! Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...