Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014

Αστυνομική επιχείρηση με είκοσι συλλήψεις σε Αρκαδία, Αργολίδα και Λακωνία

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, πραγματοποιήθηκε ευρεία αστυνομική επιχείρηση σε Αργολίδα, Αρκαδία και Λακωνία, κατά τη διάρκεια της οποίας, έγιναν έλεγχοι σε 540 άτομα και σε 513 οχήματα.


Προσήχθησαν συνολικά 93 άτομα, εκ των οποίων συνελήφθησαν τελικά 20 που κατηγορούνται, στην Αργολίδα, ένας για κλοπή οχήματος και ναρκωτικά, ένας για απόπειρα κλοπής, ένας για απάτη και δύο αλλοδαποί που διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.


Στην Αρκαδία οι συλλήψεις αφορούν, μια για ναρκωτικά κι μια για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Οι συλληφθέντες στη Λακωνία κατηγορούνται, ένας για παράβαση του νόμου περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας, τρεις Ρομά για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας, ένας Ρομά για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου, δύο για εκκρεμούσες καταδικαστικές αποφάσεις, ένας για παράβαση του Υγειονομικού Κανονισμού, ένας για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και τέσσερις αλλοδαποί, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.

Επίσης εξιχνιάστηκε, μία υπόθεση απόπειρας κλοπής σε σπίτι, στην Άρνα Λακωνίας και σχηματίστηκε σε βάρος ενός 32χρονου Ρομά, για απόπειρα κλοπής.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, βεβαιώθηκαν συνολικά 209 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και 6 παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού, ενώ βρέθηκαν και κατασχέθηκαν εκατοντάδες κλεψίτυποι ψηφιακοί δίσκοι (CD's & DVD's), μικροποσότητα και τσιγάρο χασίς και 29 ναρκωτικά χάπια.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους κατά τόπο Εισαγγελείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας! Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...