Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

Ομάδα Ρομά έκλεβε αγροτικά αυτοκίνητα σε Αργολίδα, Αρκαδία και Κορινθία

Εξαρθρώθηκε από την Ασφάλεια Ναυπλίου, σε συνεργασία με το Τμήμα Ασφαλείας Άργους και Τρίπολης, εγκληματική ομάδα, τα μέλη της οποίας -από τα τέλη Φεβρουαρίου του 2013- διέπρατταν κλοπές, κυρίων αγροτικών φορτηγών αυτοκινήτων.


Μέχρι τώρα προέκυψε ότι οι δράστες είχαν διαπράξει συνολικά 31 κλοπές και απόπειρες κλοπών φορτηγών, στις ευρύτερες περιοχές του Άργους, του Ναυπλίου, της Αρκαδίας και της Νεμέας Κορινθίας, αποκομίζοντας με αυτόν τον τρόπο μεγάλα χρηματικά κέρδη από την παράνομη δράση τους.


Η Ασφάλεια Ναυπλίου, θα συνεχίσει την έρευνα για να εξακριβωθεί το εύρος της εγκληματικής τους δράσης και η τυχόν συμμετοχή τους σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

Για τη συμμετοχή τους σε αυτήν την εγκληματική ομάδα, ύστερα από εντάλματα σύλληψης του Ανακριτή Ναυπλίου, συνελήφθησαν στα Φίχτια Αργολίδας, μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, τρεις Ρομά, 34, 28 και 22 ετών.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και διάπραξη διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών και φθορών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας! Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...