Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

ΤΙΜΉΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ Ο Τ. ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΉΣΟΥ

Η Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων. Πελοποννήσου και Νοτιοδυτικής Ελλάδας, φιλοξενούμενη του Εμπορικού Συλλόγου Ναυπλίου, πραγματοποίησε Διευρυμένο Διοικητικό Συμβούλιο, σήμερα Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014  στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του ξενοδοχείου PARK.


Κατά την διάρκεια του Δ.Σ, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν το νέο Φορολογικό πλαίσιο των Επιχειρήσεων καθώς και θέματα που αφορούν τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις της Περιοχής μας.


Κατά την έναρξη του Διευρυμένου Διοικητικού Συμβουλίου πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ομοσπονδίας από τον πρόεδρο Βασίλη Παγώνη, τον ο Γενικό Γραμματέα Ε. Ευαγγελίου και τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Ναυπλίου Γ. Παϊβανά.

Συγκίνηση επικράτησε κατά την διάρκεια την τιμητικής απονομής, στον αποχωρήσαντα λόγω συνταξιοδότησης, Β΄αντιπρόεδρο της Ομοσπονδίας, πρόεδρο επί σειρά ετών του Εμπορικού Συλλόγου Ναυπλίου και τον τελευταίο εκ των πρωτεργατών της Ομοσπονδίας,  Παναγιώτη Αργυρόπουλου.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δ.Κωστούρος, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Φ.Δαμούλος, ο πρόεδρος της ΟΕΒΕ Αργολίδας Τ.Μακρής, ο Λιμενάρχης Ναυπλίου Σ.Μαρίνος και πολλά μέλη του Συλλόγου και της Ομοσπονδίας.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας! Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...