Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

ΣΥΣΚΕΨΗ ΑΓΡΟΤΩΝ ΜΕ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ

Το βράδυ της Δευτέρας 10 Φεβρουαρίου 2014 αγρότες και κτηνοτρόφοι από το μπλοκ της ΔΕΗ έξω από την πόλη του Άργους έκαναν σύσκεψη με φορείς και σωματεία του νομού, προκειμένου να δουν όλοι μαζί το μέλλον του αγροτικού κόσμου στο νομό.  


Η σύσκεψη ήταν ανοιχτή σε όλους και τέθηκαν σοβαρά θέματα και προβλήματα που αντιμετωπίζουν τόσο οι αγρότες του νομού αλλά και όλοι οι άλλοι. Μάλιστα ανοιχτό έμεινε το ενδεχόμενο να γίνει ένα παναργολικό συλλαλητήριο όλων των φορέων του νομού.


Οι αγρότες τόνισαν πως συναντήθηκαν και με άλλα μπλόκα της Πελοποννήσου και συμφώνησαν πως δεν θα εγκαταλείψουν τον αγώνα τους μέχρι να δικαιωθούν .

Σύντομα θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για ένα δυνατό μπλοκ στην Πελοπόννησο. Στην σύσκεψη παρόντες ήταν ο Βουλευτής Αργολίδος με τον Σύριζα Δ.Κοδέλας , ο πρόεδρος του επιμελητηρίου Αργολίδος Φ. Δαμούλος, ο πρόεδρος του Εργατικού κέντρου Αργολίδος Φ. Κολεβέντης, πρόεδροι σωματείων και φορέων του νομού, ο πρόεδρος των κτηνοτρόφων Ελλάδος Τ.Πεβερέτος, ο κτηνοτρόφος κ. Αντωνάκος , ο  πρόεδρος της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Αργολίδας Σ.Αντωνόπουλος κα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας! Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...