Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Πάτρα: Χαροπαλεύει εγγονός βιομήχανου που παρασύρθηκε από τζιπ!

Το 14χρονο παιδί επέστρεφε στο σπίτι από το σχολείο, με ποδήλατο...


Σοκ από τον σοβαρό τραυματισμό ενός 14χρονου ποδηλάτη στο Ρίο. Πρόκειται για τον εγγονό πασίγνωστου βιομήχανου, που δραστηριοποιείται στην πόλη. Μέσα σε λίγη ώρα, η είδηση είχε κάνει το γύρο της περιοχής, καθώς η οικογένεια είναι πασίγνωστη.

Ο μικρός Πάνος επέστρεφε από το σχολείο μαζί με τον μικρότερο αδερφό του Ανδρέα. Και οι δύο επέβαιναν στα ποδήλατά τους και μόλις είχαν διασχίσει τη γέφυρα που βρίσκεται κοντά στην εκκλησία του Αγ. Γεωργίου. Τα παιδιά κατευθύνονταν από την οδό Σώμερσετ προς την οδό Σταυροπούλου και - κάτω από συνθήκες που θα διερευνηθούν - ο 14χρονος παρασύρθηκε από ένα τζιπ, με οδηγό μία γυναίκα, που είχε την αντίθετη κατεύθυνση.
Το αποτέλεσμα της παράσυρσης ήταν ο 14χρονος να εκτοξευθεί πολλά μέτρα και να καταλήξει κάτω από τις ρόδες δύο αυτοκινήτων με οδηγούς δύο γυναίκες...

Σοκαρισμένος ο μικρότερος αδερφός άφησε το ποδήλατό του και έτρεξε στο σημείο που παρασύρθηκε ο 14χρονος, που είναι μαθητής της Γ' Γυμνασίου. Ολα έγιναν σε δευτερόλεπτα, μπροστά στα μάτια περαστικών και για αρκετή ώρα η κυκλοφορία στο σημείο διακόπηκε.
Σύμφωνα με το dete.gr, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ βρέθηκε άμεσα στην οδό Σταυροπούλου 27, όπου σημειώθηκε το τροχαίο, και παρέλαβε τον 14χρονο, που νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, φέροντας κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.
Οι γιατροί προσπαθούσαν να σταθεροποιήσουν την κατάστασή του, μιας και σε τέτοιες περιπτώσεις τα πρώτα 24ωρα χαρακτηρίζονται ως ιδιαίτερα κρίσιμα. Οσο για τον μικρότερο αδερφό του τραυματία, έχει υποστεί σοκ βλέποντας τον αδερφό του κάτω από τις ρόδες των αυτοκινήτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας! Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...