Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

Ημερίδα της ΠΕΔ Πελοποννήσου στο Άργος «Η Νέα Προγραμματική Περίοδος - Σύμφωνο Εταιρικής Σχέσης (Σ.Ε.Σ.) 2014-2020»

«Η Νέα Προγραμματική Περίοδος – Σύμφωνο Εταιρικής Σχέσης (Σ.Ε.Σ.) 2014-2020» αποτέλεσε το θέμα της ημερίδας που πραγματοποίησε η Περιφερειακή Ένωση Δήμων (ΠΕΔ) Πελοποννήσου, την Παρασκευή 21 Μαρτίου και ώρα 6.00μ.μ., στο Άργος, στο Αμφιθέατρο του Μποσουλοπούλειου Γυμνασίου Άργους.


Στόχος της ημερίδας, ηταν η πληρέστερη ενημέρωση των αιρετών και των υπηρεσιακών στελεχών για τους άξονες θεματικής προτεραιότητας, τις δράσεις που περιλαμβάνουν και τους διαθέσιμους πόρους του Σύμφωνου Εταιρικής Σχέσης ( ΣΕΣ) 2014-2020.



Στην ημερίδα παρευρέθηκαν και θα μίλησαν, εκπρόσωπος του Υπουργείου Ανάπτυξης και στελέχη της Ενδιάμεσης Διαχειριστικής Αρχής Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Τις εργασίες της ημερίδας, παρακολούθησαν από κάθε Δήμο της Περιφέρειας Πελοποννήσου, ο Δήμαρχος, οι αρμόδιοι Αντιδήμαρχοι, οι Γενικοί Γραμματείς, οι Διευθυντές / Προϊστάμενοι των Τεχνικών Υπηρεσιών και των Υπηρεσιών Προγραμματισμού, οι αρμόδιοι υπάλληλοι για θέματα Κοινωνικής Πολιτικής καθώς και οι Πρόεδροι , οι Διευθυντές και οι Δ/ντες των τεχνικών Υπηρεσιών των ΔΕΥΑ.


Το Πρόγραμμα Εργασιών της Ημερίδας  “ Νέα Προγραμματική Περίοδος - Σύμφωνο Εταιρικής Σχέσης (Σ.Ε.Σ.) 2014-2020 ” είχε ως εξής:

18.00 -18.15
Προσέλευση –Εγγραφή συμμετεχόντων

18.15 - 18.30
Χαιρετισμοί

· Καλωσόρισμα κ. Καμπόσου Δημητρίου, Δημάρχου Άργους–Μυκηνών, Αντιπρόεδρου ΠΕΔ Πελοποννήσου

· Καλωσόρισμα κ. Νίκα Παναγιώτη, Δημάρχου Καλαμάτας,

Προέδρου ΠΕΔ Πελοποννήσου

18.30 - 20.00
Εισήγηση: Γενικά στοιχεία της Προγραμματικής Περιόδου 2014 – 2020 για την Ελλάδα/Διαδικασίες – χρονοδιάγραμμα σχεδιασμού

Εισηγητής: κ. Ιακωβίδης Δημήτριος, Προϊστάμενος Ειδικής Υπηρεσίας Στρατηγικής, Σχεδιασμού & Αξιολόγησης Αναπτυξιακών Προγραμμάτων ( ΕΥΣΣΑΑΠ ) Υπουργείου Ανάπτυξης

Εισήγηση: Η Αναπτυξιακή Στρατηγική της Περιφέρειας Πελοποννήσου την προγραμματική περίοδο 2014 - 2020 / Έξυπνη Εξειδίκευση

Εισηγητής: κ. Κούτρης Παναγιώτης, Προϊστάμενος Μονάδας Α’

Ενδιάμεσης Διαχειριστικής Αρχής Περιφέρειας Πελοποννήσου

Εισήγηση: Ο Σχεδιασμός του ΠΕΠ Πελοποννήσου 2014 - 2020

Εισηγητής: κ. Σκούρας Αναστάσιος, Προϊστάμενος Ενδιάμεσης Διαχειριστικής Αρχής Περιφέρειας Πελοποννήσου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας! Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...