Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

Συμπόσιο απο την Ελληνική Αγγειολογική Εταιρεία στο Ναύπλιο


Η Ελληνική Αγγειολογική Εταιρεία με αφορμή την διοργάνωση Συμποσίου στις 8 Μαρτίου 2014 με θέμα: « Νεότερα Δεδομένα στην Αντιμετώπιση Αρτηριακής Νόσου και Θρομβοεμβολικής Νόσου» πραγματοποίησαν Συνέντευξη Τύπου, στο ξενοδοχείο Αμαλία. 


Τους διοργανωτές καλωσόρισε ο Δημαρχος Ναυπλίο Δ. Κωστούρος, ενώ οι υπευύθυνοι του συμποσίου αναφέρθηκαν στις δωρεάν ιατρικές εξετάσεις για Περιφερική Αρτηριακή (ΠΑΝ) και Θρομβοεμβολική Νόσο (ΦΘΝ) που θα πραγματοποιήσουν εξειδικευμένοι ιατροί, μέλη της Ελληνικής Αγγειολογικής Εταιρείας σήμερα Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014 από τις 17.00 μέχρι τις 20.30 στο «Αθλητικό Κέντρο Ναυπλίου» (Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ).


Οι δωρεάν ιατρικές εξετάσεις πραγματοποιούνται υπό την αιγίδα του Δήμου Ναυπλιέων και του Ιατρικού Συλλόγου Αργολίδας, στο πλαίσιο Συμποσίου που οργανώνει η Ελληνική Αγγειολογική Εταιρεία , με χορηγούς τις φαρμακευτικές εταιρείες BAYER HELLAS και ELPEN.

Ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι περιορισμένος.


Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στην εταιρεία Δημοσίων Σχέσεων Αlpha Public Relations (APR ΕΠΕ), στο τηλέφωνο 210 36 45 629 και ώρες 09:30 έως 17:30, εκτός Σ/Κ (αστική χρέωση) ή να στείλουν την δήλωση συμμετοχής που θα βρουν στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Αγγειολογικής Εταιρείας www.angiology.gr στο fax: 210 3644 441 ή στο email:, info@apr.com.gr

Οι εξετάσεις προσφέρονται δωρεάν από τα μέλη της Ελληνικής Αγγειολογικής Εταιρείας με σκοπό την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού για τις συγκεκριμένες ασθένειες , των οποίων η διάγνωσή πολλές φορές είναι εξαιρετικά δύσκολη εξαιτίας της άγνοιας και της έλλειψης συγκεκριμένων συμπτωμάτων.

Ο παρακλινικός έλεγχος που γίνεται αποσκοπεί στην εξέταση του ασθενούς, την εκτίμηση της βαρύτητας της βλάβης και της προκαλούμενης αιμοδυναμικής διαταραχής με τη βοήθεια αναίμακτων μεθόδων (Doppler) ή και με τη βοήθεια απεικονιστικών μεθόδων (Triplex), όποτε είναι εφικτό, προκειμένου να καθοριστεί η θεραπευτική τακτική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας! Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...