Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

Επίσκεψη των σπουδαστών της σχολής εθνικής ασφάλειας στο Ναύπλιο

Την Παρασκευή 14 Μαρτίου, σπουδαστές της Σχολής Εθνικής Ασφάλειας, επισκέφτηκαν την Αστυνομική Διεύθυνση Αργολίδας, όπου τους υποδέχτηκε ο Αστυνομικός Διευθυντής Αργολίδας Θωμάς Παπαδημητρίου, ο Διοικητής του στρατοπέδου Ναυπλίου Σ/χης (ΜΧ) Λεωνίδας Κακαβάς και άλλοι αξιωματικοί της Αστυνομικής Διεύθυνσης.

Στα πλαίσια της επίσκεψης που πραγματοποίησαν οι σπουδαστές της σχολής στην Αργολίδα, όπου επισκέφθηκαν τον αρχαιολογικό χώρο των Μυκηνών, δεν παρέλειψαν να επισκεφθούν και την πόλη του Ναυπλίου.


Τους σπουδαστές συνόδευε ο διοικητής της σχολής Ταξίαρχος Παναγιώτης Φαραός όπου σε σύντομη ομιλία του στη Α.Δ Αργολίδας εξήγησε πως αποστολή της Σχολής Εθνικής Ασφάλειας είναι η μετεκπαίδευση και η επιμόρφωση, σε μεταπτυχιακό επίπεδο, των Ανώτερων στελεχών της Ελληνικής Αστυνομίας, των Ενόπλων Δυνάμεων, του Λιμενικού και Πυροσβεστικού Σώματος και Πολιτικών Υπαλλήλων άλλων Υπουργείων του ευρύτερου Δημόσιου Τομέα. Στο τέλος της σύντομης επίσκεψης στην Α.Δ Αργολίδας ο κύριος Φαραός αφού ευχαρίστησε για την φιλοξενία δώρισε, ως ανάμνηση της επίσκεψης των σπουδαστών, στον Αστυνομικό Διευθυντή Αργολίδας Θ. Παπαδημητρίου, αναμνηστική πλακέτα με το έμβλημα της σχολής.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας! Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...