Κυριακή 10 Μαρτίου 2013

ΕΚΤΗ ΑΡΓΟΛΙΚΗ ΠΛΟΗΓΗΣΗ ΑΜΑΞΙΩΝ ΕΠΟΧΗΣ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣ



Με 42 Ιστορικά οχήματα και την εκκίνηση να δίνει ο δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δ.Καμπόσος, ξεκίνησε την Κυριακή 10 Μαρτίου η 6η Αργολική Πλοήγηση σε συνδιοργάνωση με το Δήμο Άργους Μυκηνών, την  ΚΕΔΑΜ και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μαλανδρενίου.

Από τις 9:30 στη Πλατεία Αγίου Πέτρου στο Άργος συγκεντρώθηκαν τα οχήματα για την προγραμματισμένη εκκίνηση τους στις 11:00.


Με σύμμαχο το καλό καιρό και το όμορφο ανοιξιάτικο τοπίο της Αργολίδας, οι συμμετέχοντες  ακολουθούσαν μια διαδρομή 70 χιλιόμετρων για περίπου 3 ώρες μέχρι τον τερματισμό τους.

Περνώντας διαδοχικά από τα μνημεία του Δήμου Άργους Μυκηνών είχαν την ευκαιρία μέσα από ένα έξυπνα στημένο παιχνίδι ερωτήσεων και κυνήγι θησαυρού να γνωρίσουν την Ιστορία του Δήμου.


Η προγραμματισμένη ανασυγκρότηση πραγματοποιήθηκε στο Κάστρο Λάρισσα από τις 12:00 ως 12:30 για ανάπαυλα και φωτογράφιση.

Τελικός προορισμός, το παραδοσιακό Μαλανδρένι όπου τα μέλη του τοπικού Πολιτιστικού Συλλόγου, περίμεναν με πλούσιο μπουφέ και παραδοσιακούς χώρους τους Συμμετέχοντες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας! Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...