Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

Κλοπές σε καταστήματα και σπίτια στη Μεσσήνη

Ανάστατη είναι η κοινωνία της Μεσσήνης από τον αυξανόμενο ρυθμό των κλοπών. Μέσα σε λίγες ώρες προχθές, κλέφτες διέρρηξαν τουλάχιστον 3 καταστήματα και 2 σπίτια.
Οι κλοπές έγιναν το απόγευμα της Τρίτης και τα ξημερώματα της Τετάρτης. Μια ταμειακή μηχανή που έκανε... φτερά από κατάστημα που διέρρηξαν οι δράστες, βρέθηκε μέσα σε αυτοκίνητο που όπως πληροφορηθήκαμε είχε κλαπεί νωρίτερα από την Καλαμάτα και εντοπίστηκε κολλημένο σε κανάλι κοντά στη Μικρομάνη.

Οι κλέφτες "χτύπησαν" ένα αρτοποιείο κοντά στο Αστυνομικό Τμήμα Μεσσήνης, 2 καφενεία μέσα στην πόλη και τουλάχιστον 2 σπίτια, σύμφωνα με πολίτες - καθώς στην Αστυνομία έχουν καταγγελθεί μόνο τα 3 περιστατικά.

Ειδικότερα για το αρτοποιείο, ο ιδιοκτήτης του μας περιέγραψε πως στις 4.15 το πρωί ενημερώθηκε από αστυνομικούς για τη διάρρηξη. Ο ίδιος θα άνοιγε το εργαστήριό του για την προετοιμασία του ψωμιού και των υπόλοιπων προϊόντων του λίγη ώρα αργότερα. Οπως μας είπε, οι δράστες έσπασαν την τζαμαρία και άρπαξαν την ταμειακή μηχανή με τα ψιλά που είχε μέσα για ρέστα. Οπως ενημερώθηκε ο ίδιος από την Αστυνομία, η ταμειακή του μηχανή βρέθηκε μέσα σ' ένα αυτοκίνητο κινητοποιημένο σε κάποιο καναλέτο κοντά στη Μικρομάνη. Εκτιμά πως οι δράστες αφού "χτύπησαν" το μαγαζί του και τουλάχιστον 2 ή 3 ακόμα μαγαζιά, έφυγαν προς Τρίοδο και από εκεί προς Μικρομάνη.

Να σημειωθεί πως το ίδιο απόγευμα έγιναν τουλάχιστον 2 κλοπές σε σπίτια στην ευρύτερη περιοχή των εγκαταστάσεων του Αγροτικού Συνεταιρισμού Μεσσήνης και ανατολικά.
Πολίτες εκτιμούν ότι οι κλέφτες εκμεταλλεύτηκαν τα αυξημένα μέτρα ασφαλείας τις τελευταίες ημέρες στην Καλαμάτα, λόγω εκδίκασης σοβαρών υποθέσεων, και... όργωσαν ανενόχλητοι τα περίχωρα.

/ eleftheriaonline.gr Διαβάστε το άρθρο στην ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ http://www.eleftheriaonline.gr/koinonia/astynomika/item/24520-klopes-messini

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας! Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...