Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

Τι λέει ο αδελφός της 25χρονης που σκοτώθηκε από τη σφαίρα των ληστών

Με μοναδική αξιοπρέπεια αντιμετωπίζει η οικογένεια της 25χρονης που σκότωσαν οι ληστές. «Δεν νιώθουμε οργή, νιώθουμε πόνο» σημειώνει ο αδελφός της.

Μιλώντας στην ιστοσελίδα zougla ο αδελφός της 25χρονης αναφέρει πως «αυτή τη στιγμή δεν μας απασχολεί τι θα γίνει με την αστυνομία και τους κακοποιούς. Το θέμα μας είναι ότι χάσαμε την Κατερίνα. Δεν νιώθουμε οργή, νιώθουμε πόνο».

Την ίδια στάση τηρεί και άλλο μέλος της οικογένειας της αδικοχαμένης Κατερίνας που μίλησε στην ίδια ιστοσελίδα, τονίζοντας πως αυτή τη στιγμή ο πόνος υπερισχύει της οργής.

«Μέχρι και τώρα δεν το πιστεύουμε αυτό που έγινε. Είναι από αυτά που δεν τυχαίνουν. Ένα άτομο ανάμεσα σε 10.000.000 ανθρώπους και έτυχε να βρεθεί εκεί. Τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα. Υπάρχει και θυμός και πόνος, αλλά υπερισχύει το δεύτερο. Οταν συνέβη το περιστατικό, έφευγε από τη δουλειά και ερχόταν σπίτι. Ηταν στο χειρουργείο τρεις ώρες. Δυστυχώς όμως δεν τα κατάφερε» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Oπως είχε γράψει νωρίτερα το iefimerida.gr, η μοίρα έπαιξε άσχημο παιχνίδι στην 25χρονη η οποία στο παρελθόν είχε δώσει και άλλον έναν μεγάλο αγώνα στον οποίο κατάφερε να βγει νικήτρια, όταν είχε διαγνωσθεί με λευχαιμία. Ωστόσο, αυτή τη φορά, όταν η σφαίρα που έφυγε από όπλο των ληστών χτύπησε στην άσφαλτο, βρήκε το αυτοκίνητό της που κινούνταν στο αντίθετο ρεύμα και τελικά καρφώθηκε στην πλάτη της, η 25χρονη Κατερίνα δεν τα κατάφερε. Αφού οι γιατροί του νοσοκομείου Κορίνθου πάλεψαν σκληρά στο χειρουργείο για να την κρατήσουν στη ζωή, το κορίτσι τελικά κατέληξε.

Εν τω μεταξύ η ΕΛ.ΑΣ. συνεχίζει να «σαρώνει» την Πελοπόννησο, προκειμένου να εντοπίσει τους ληστές, ένας εκ των οποίων είναι και δραπέτης των φυλακών Τρικάλων. Ηδη βρέθηκε το τζιπ με το οποίο διέφυγαν μετά τη ληστεία στην ταβέρνα το βράδυ της Παρασκευής και οι έρευνες συνεχίζονται -με τη συνδρομή και ελικοπτέρου- για να εντοπιστούν και οι αδίστακτοι δράστες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας! Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...