Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

Το καρναβάλι στην Τρίπολη ξεσηκώνει...


Το εορταστικό πρόγραμμα και οι εκπλήξεις που διοργανώνει ο δήμος για μικρούς και μεγάλους

O δήμος Τρίπολης με σύμμαχό του τον εθελοντισμό, τη φαντασία και τη δημιουργικότητα, διοργανώνει σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς αποκριάτικες εκδηλώσεις δίνοντας την ευκαιρία για γέλιο, χορό, ξεφάντωμα και χαρά για μικρούς και μεγάλους.

Και γι’ αυτό καλεί τους πολίτες που επιθυμούν να πάρουν μέρος στην καρναβαλική παρέλαση, να δημιουργήσουν την πιο πρωτότυπη αποκριάτικη στολή και να διασκεδάσουν με την παρέα τους.

«Φέτος για πρώτη φορά η πιο πρωτότυπη αποκριάτικη στολή γκρουπ θα βραβευτεί μετά το τέλος της παρέλασης, στην πλατεία Άρεως, από την κριτική επιτροπή», αναφέρουν από το δήμο.

Και συνεχίζουν λέγοντας ότι το αποκριάτικο κέφι θα κορυφωθεί στην πλατεία Άρεως με τo γεμάτο χιούμορ διαγωνισμό «Dancing with the Tripolis Stars»
Το έπαθλο στους νικητές θα είναι ένα διήμερο στους Δελφούς. Όσοι θέλουν να δηλώσουν συμμετοχή, να επικοινωνήσουν με το γραφείο του δήμου.

Το εορταστικό πρόγραμμα
Την Κυριακή διοργανώνεται εκδήλωση για τα παιδιά. Στην… Παραμυθοχώρα ένας κακός μάγος έχει κλέψει τη φαντασία των παιδιών.

Οι αγαπημένοι ήρωες των παιδιών, Μίκυ Μάους και Μίνι Μάους μαζί με τους κλόουν θα αναλάβουν δράση και με μια σειρά από χορευτικά διαδραστικά παιχνίδια θα… ελευθερώσουν την ξυλοπόδαρο-Πριγκίπισσα Φαντασία! Θα ακολουθεί κατασκευή αποκριάτικης μάσκας με την εκδήλωση να πραγματοποιείται στην πλατεία Άρεως.

«Σε περίπτωση δυσμενών καιρικών συνθηκών η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης», αναφέρουν.

Από 11 Μαρτίου και για τέσσερις ακόμη ημέρες θα λειτουργεί το εργαστήρι χαρταετού από το 3o Σύστημα Προσκόπων Τρίπολης.

Το Σάββατο, 16 Μαρτίου θα υπάρξει κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού, σατυρικό καρναβάλι στο Κακούρι. Θα ακολουθήσει η παρέλαση και την Καθαρά Δευτέρα τα παραδοσιακά κούλουμα στο γήπεδο της Κάρτσοβας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας! Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...