Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

Θρίλερ με το πτώμα στη Μάνη - Το σφράγισμα θα δείξει αν πρόκειται για τον Μάριο Παπαγεωργίου

Ενα σφράγισμα που υπάρχει στην αριστερή κάτω γνάθο του πτώματος που βρέθηκε στις 22 Μαρτίου στη Μάνη κάνει τις Αρχές να ερευνήσουν το ενδεχόμενο το πτώμα να ανήκει στον 26χρονο Μάριο Παπαγεωργίου που είχε ανάλογο σφράγισμα και αγνοείται από τον περασμένο Αύγουστο όταν έπεσε θύμα απαγωγής.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο της Αγγελικής Νικολούλη, Anikolouli, το δείγμα DΝΑ που έχουν λάβει οι Αρχές από τα οστά του πτώματος που βρέθηκε στον πύργο της Μάνης έχει μεταφερθεί στα ειδικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ και θα συγκριθεί με το DNA της μητέρας του Μάριου Παπαγεωργίου.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, το ερώτημα που απασχολεί τις Αρχές είναι αν όντως το πτώμα που βρέθηκε στο πυργόσπιτο βρισκόταν εκεί επί μήνες, ή μεταφέρθηκε επίτηδες από αγνώστους που ήθελαν να στήσουν ένα συγκεκριμένο σκηνικό, με σκοπό να θολώσουν τα νερά των ερευνών: Να τον κάνουν να φαίνεται για κάποιον τουρίστα ή περιπατητή.

Το επιχείρημα αυτό ενισχύει το γεγονός ότι, όπως λένε οι ντόπιοι, θεωρείται αδύνατο, το πτώμα να βρισκόταν στον πύργο που σημειωτέων ήταν ερειπωμένο και δεν είχε καν πόρτες, και να μην έχουν μπει σε αυτό αγρίμια για να το κατασπαράξουν, σκορπίζοντας τα οστά του αριστερά και δεξιά.

Από την πλευρά του, πάντως, ο ιατροδικαστής Ναυπλίου αδυνατεί να προσδιορίσει την ηλικία και το ύψος του πτώματος ενώ εκτιμά ότι ο θάνατος επήλθε πριν από ένα χρόνο περίπου. Για το λόγο αυτό, η σωρός μεταφέρθηκε στο Εργαστήρι Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών όπου θα εξεταστεί από ειδικό ανθρωπολόγο και το σχετικό πόρισμα αναμένεται να εκδοθεί σε ένα μήνα.

Την ίδια ώρα οι τοπικές Αρχές δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο ο σκελετός να ανήκει σε λαθρομετανάστη καθώς είναι γνωστό ότι στην ευρύτερη περιοχή δρουν σχετικά κυκλώματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας! Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...