Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

Τρίπολη: Η «Μυθική Πελοπόννησος» παρουσιάζεται στη ρωσική τουριστική αγορά

Έντονο είναι το ενδιαφέρον για τη «Μυθική Πελοπόννησο» στη διεθνή έκθεση τουρισμού της Μόσχας «MITT 2013», όπου η περιφέρεια Πελοποννήσου συμμετέχει, προβάλλοντας το «μυθικό» τουριστικό της προϊόν σε μια στοχευμένη και ιδιαίτερου ενδιαφέροντος για την Πελοπόννησο, ρωσική αγορά. 

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, ο οποίος βρίσκεται στη ρωσική πρωτεύουσα για τα εγκαίνια της έκθεσης και την προώθηση του τουριστικού προϊόντος της Πελοποννήσου, ξενάγησε στο περίπτερο της περιφέρειας τον γενικό γραμματέα του ΕΟΤ Αναστάσιο Λιάσκο και τον ενημέρωσε για τις σχετικές δράσεις της περιφέρειας στις διεθνείς αγορές.

«Στόχος μας είναι, στον διεθνή χάρτη του τουριστικού προϊόντος, η Πελοπόννησος να αποκτήσει διακριτή και αναγνωρίσιμη θέση», δήλωσε ο Πέτρος Τατούλης και προσκάλεσε τον γενικό γραμματέα στη συνέντευξη Τύπου που θα παραθέσει στο πλαίσιο της έκθεσης σε τουριστικούς πράκτορες.

Ο περιφερειάρχης, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στη Μόσχα και στη διεθνή τουριστική έκθεση, θα πραγματοποιήσει σειρά επαφών, με στόχο την προώθηση όχι μόνο του τουριστικού προϊόντος της Πελοποννήσου, αλλά και των ποιοτικών αγροτικών προϊόντων της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας! Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...