Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΤΗΣ ΕΚΟΨΕ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΕΠΟΧΗΣ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗΣ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ


Σήμερα Κυριακή 31 Μαρτίου 2013 πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Οχημάτων Εποχής στο Μουσείο Αυτοκίνησης στο Ναύπλιο με την παρουσία των προέδρων των λεσχών μελών της Ε.Ο.Ο.Ε.

H Ε.Ο.Ο.Ε. υφίσταται και λειτουργεί ως δευτεροβάθμιο συλλογικό όργανο στην Ελλάδα από το έτος 1997, έκτοτε λειτουργεί νομίμως με επιτυχία και τεράστια προσφορά στο χώρο των ιστορικών πάσης φύσεως οχημάτων.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Οχημάτων Εποχής είναι ένα πανελλήνιο μη κερδοσκοπικό δευτεροβάθμιο σωματείο που ασχολείται με τα ιστορικά οχήματα στην χώρα μας εκπροσωπώντας τα συμφέροντα χιλιάδων φίλων που διατηρούν, αποκαθιστούν και χρησιμοποιούν τα εν λόγω οχήματα στην Ελλάδα.

Η Ομοσπονδία είναι Μέλος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Παλαιών Οχημάτων (F.I.V.A.) και αποτελείται από δεκαπέντε σωματεία μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, αντιπροσωπεύοντας περισσότερα από δύο χιλιάδες οχήματα ιστορικού ενδιαφέροντος πλήρως αποκατεστημένα και περισσότερα από τέσσερις χιλιάδες πεντακόσια (4.500) Μέλη.

Προσπάθειά της, στην διάρκεια της λειτουργίας της ως δευτεροβάθμιας Ομοσπονδίας, είναι να προωθήσει με οποιοδήποτε θεμιτό και νόμιμο μέσο τα οχήματα ιστορικού ενδιαφέροντος, στα πλαίσια της καλής συνεργασίας και των συναλλακτικών και χρηστών ηθών.

Όλες οι δραστηριότητές της εστιάζονται στην προάσπιση των συμφερόντων των φίλων των ιστορικών οχημάτων.

Η Ομοσπονδία πραγματοποιεί σε ετήσια βάση εκθέσεις, σεμινάρια, συνέδρια και διεθνείς εκδηλώσεις με κοινωνικό, πολιτιστικό και τουριστικό χαρακτήρα με σκοπό την επικοινωνία, την τουριστική προβολή της χώρας μας, την ενημέρωση και την επίλυση όλων των θεμάτων που αφορούν τα ιστορικά αυτοκινητα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας! Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...