Τρίτη 4 Μαρτίου 2014

Βελτιώνεται το Νοσοκομείο Μεσσηνίας

Η αύξηση των γενόσημων, η μείωση του κόστους των εργασιών που εκτελούνται από εξωτερικούς συνεργάτες (outsourcing) και η μεγάλη απορροφητικότητα των πόρων του... ΕΣΠΑ, είναι οι τομείς στους οποίους πετυχαίνει διακρίσεις το Νοσοκομείο Καλαμάτας, το οποίο βρίσκεται στην πρώτη πεντάδα των ομοειδών νοσοκομείων της χώρας… 


Η διοίκηση του Νοσοκομείου Καλαμάτας σε ανακοίνωσή της τονίζει ότι «ιδιαίτερα θετικά και ικανοποιητικά για το Νοσοκομείο Καλαμάτας, ήταν τα αποτελέσματα της ετήσιας αξιολόγησης των Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων της χώρας για το έτος 2013.

Σύμφωνα λοιπόν με την παρουσίαση των στοιχείων της αξιολόγησης, που έκανε χθες ο Υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, ο Γενικός Γραμματέας Πελοπίδας Καλλίρης και οι συνεργάτες τους, το Νοσοκομείο Καλαμάτας κατατάσσεται στα 5 καλύτερα ως προς την τεχνική αποδοτικότητα στην κατηγορία των νοσηλευτικών ιδρυμάτων από 250 έως 400 κλίνες». Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Νοσοκομείου, «η έρευνα του Yπουργείου Υγείας αξιολόγησε την αποδοτικότητα των νοσοκομείων του EΣY κατά το έτος 2013 και στηρίχθηκε στα δεδομένα των λειτουργικών και οικονομικών αναφορών που καταχωρήθηκαν στο ESY.net.

Ως δείκτες αξιολόγησης ελήφθησαν πόσο ένα νοσοκομείο παράγει τη μέγιστη δυνατή εκροή δεδομένων των εισροών), η διοικητική ικανότητα και το κόστος. Τα Νοσηλευτικά Ιδρύματα διαχωρίστηκαν σε τέσσερις μεγάλες κατηγορίες με βάση το μέγεθός τους, αλλά και την ομοιότητά τους, στην ένταση της χρήσης των πόρων και στο εύρος των υπηρεσιών που παρέχουν.
radio936.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας! Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...