Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

Οι προορισμοί του 2014 για την Πελοπόννησο

Ένας από τους ισχυρότερους ομίλους tour operators του κόσμου, ο γερμανικός FTI, εντάσσει στα φετινά του προγράμματα τους τουριστικούς προορισμούς την Καλαμάτα, το Καλό Νερό, το Ναύπλιο και το Τολό....


Τα στελέχη του ομίλου μάλιστα είναι εντυπωσιασμένα με την Πελοπόννησο. Ένα κορυφαίο του στέλεχος δήλωσε ότι «πουθενά αλλού στον κόσμο τέσσερις χώροι πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO δεν βρίσκονται τόσο κοντά, όσο η Ολυμπία, οι Μυκήνες, η Επίδαυρος και ο Μυστράς». Φαίνεται λοιπόν πως οι μεγάλοι tour operators ανακαλύπτουν την Πελοπόννησο και ετοιμάζονται να κάνουν το αεροδρόμιο της Καλαμάτας πύλη εισόδου στο Μοριά. Σε αυτό έχει συμβάλει μεταξύ άλλων η κατασκευή του αυτοκινητόδρομου Κόρινθος - Τρίπολη - Καλαμάτα, που έχει έχει φέρει πολύ κοντύτερα τις Μυκήνες και την Επίδαυρο στο αεροδρόμιο της μεσσηνιακής πρωτεύουσας.


 Μετά την ολοκλήρωση και του κλάδου Λεύκτρο - Σπάρτη, το ταξίδι για το Μυστρά θα γίνει επίσης πιο άνετο και ασφαλές, αφού οι ταξιδιώτες θα γλιτώσουν τις στροφές του Ταϋγέτου. Αν μάλιστα κατασκευαστεί και ο δρόμος Τσακώνα - Καλό Νερό, τότε η διαδρομή από το αεροδρόμιο της Καλαμάτας έως την Αρχαία Ολυμπία θα διαρκεί περίπου μία ώρα, γεγονός που θα φέρει ακόμα περισσότερους ταξιδιώτες στο αεροδρόμιο της Καλαμάτας. Ο FTI ιδρύθηκε το 1983 από τον Ντίτμαρ Γκουντζ είναι ένας από τους πιο ισχυρούς οικονομικά tour operators, μιας και διαθέτει αξιολόγηση Α'. Κάτω από την ομπρέλα του ομίλου λειτουργούν τα σήματα FTI Touristik, LAL Sprachreisen, Sonnenklar.TV, BigXtra Touristik, 5vorFlug, Meeting Point International. Η δραστηριότητα του FTI ξεπερνά τη συμβατική λειτουργία ενός tour operator, καθώς ο όμιλος δραστηριοποιείται και στην αγορά των δυναμικών πακέτων (dynamic packaging) στο Διαδίκτυο, καθώς επίσης στην κρουαζιέρα, έχοντας αποκτήσει ένα πολυτελές κρουαζιερόπλοιο από την εταιρεία Saga Cruises. Διαθέτει ακόμη ξενοδοχεία αλλά και ταξιδιωτικό κανάλι στη Γερμανία.

radio936.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας! Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...