Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕ Η Παιδική Χορωδία του Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ Δήμου Ναυπλιέων

Η Παιδική Χορωδία του Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ Δήμου Ναυπλιέων είχε συμμετοχή στη 2η Συνάντηση Παιδικών και Νεανικών Χορωδιών την Κυριακή 16-3-2014 στο Δήμο Μεταμόρφωσης.


Το επίπεδο και των τεσσάρων χορωδιών ήταν πολλή υψηλό. Τα παιδιά της χορωδίας του Δήμου μας έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και κέρδισαν το θερμό χειροκρότημα της κατάμεστης αιθουσας του συνεδριακού κέντρου. 



Το αποκορύφωμα της εξαιρετικής εμφάνισης των παιδιών, ήταν η παράκληση να ξανατραγουδήσουν και να κλείσουν την συναυλία με ένα ακόμη τραγούδι.Μαέστρος της Παιδικής Χορωδίας του Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ Δήμου Ναυπλιέων Γιάννης Νικολόπουλος δήλωσε:

"Ως Μαέστρος της Παιδικής Χορωδίας του Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ Ναυπλίου θέλω να ευχαριστήσω πρώτα απ ' όλα τα παιδιά γιατί δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό και καταβάλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να είναι η χορωδία μας σε αυτό το επίπεδο. Θέλω να ευχαριστήσω τους γονείς των παιδιών γιατί στηρίζουν αυτή την προσπάθεια όλα αυτά τα χρόνια. Ιδιαίτερα θέλω να ευχαριστήσω την Κα Δήμητρα Σαγκιώτη για την θαυμάσια συνοδεία στο πιάνο και που κάθε ορά που η χορωδία μας έχει συναυλία προσφέρει τις υπηρεσίες της. Τέλος θέλω να ευχαριστήσω τον Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ Ναυπλίου για την στήριξή του στο να πραγματοποιηθεί αυτή η συναυλία."


Η ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος θα ψάλει τα εγκώμια την Μεγάλη Παρασκευή στον Ιερό Ναό του Αγίου Αναστασίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας! Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...