Τρίτη, 23 Απριλίου 2013

Την Παρασκευή στην Καλαμάτα το πρώτο κρουαζιερόπλοιο

Αυτή την Παρασκευή 26 Απριλίου, στις 11 το πρωί, πιάνει στο λιμάνι της Καλαμάτας το πρώτο φετινό κρουαζιερόπλοιο: το ''Thomson Spirit'' που καταπλέει στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα από τη Λεμεσό.
 
Το εν λόγω πλοίο, με σημαία Μάλτας, είναι ένα από τα μόλις 6 κρουαζιερόπλοια που θα προσεγγίσουν φέτος το λιμάνι της Καλαμάτας. Θα παραμείνει στο λιμάνι για 6 ώρες και θα αποπλεύσει για Νάπολη στις 5 το απόγευμα.

Η δεύτερη άφιξη κρουαζιερόπλοιου στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα -σύμφωνα με την ανακοίνωση του Δήμου Καλαμάτας- καθυστερεί σημαντικά, καθώς το “Salamis Filoxenia” αναμένεται στις 8 Ιουλίου, με ώρα κατάπλου στις 7 το πρωί και απόπλου στις 2 το μεσημέρι.

Περί τους δύο μήνες αργότερα, την 1η Σεπτεμβρίου, αναμένεται στο λιμάνι της μεσσηνιακής πρωτεύουσας το “Astoria”. Ο κατάπλους είναι προγραμματισμένος για τις 8 το πρωί και ο απόπλους στις 8 το βράδυ.

English: Cruise ship Kristina Katarina in Hels...
Cruise ship Kristina Katarina (Photo credit: Wikipedia)
Στις 16 Σεπτεμβρίου πιάνει στην Καλαμάτα το κρουαζιερόπλοιο “Kristina Katarina” - κατάπλους στις 9 το πρωί και απόπλους στις 4 το απόγευμα. Το ίδιο πλοίο θα επισκεφτεί και δεύτερη φορά τη μεσσηνιακή πρωτεύουσα, στις 10 Οκτωβρίου, με ώρα κατάπλου 9 το πρωί και απόπλου 5 το απόγευμα.

Η επόμενη άφιξη κρουαζιερόπλοιου στην Καλαμάτα είναι προγραμματισμένη για τις 3 Νοεμβρίου: το “Island Escape” αναμένεται να καταπλεύσει στις 8 το πρωί και να αποπλεύσει στις 5 το απόγευμα.

Το τελευταίο κρουαζιερόπλοιο στην Καλαμάτα για φέτος θα είναι το “Black Watch”, που θα καταπλεύσει στις 5 Νοεμβρίου και ώρα 8 το πρωί, ενώ θα αποπλεύσει στις 5 το απόγευμα.
www.eleftheriaonline.gr
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας! Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...