Τρίτη 30 Απριλίου 2013

Στα πράσα ανήλικοι διαρρήκτες στην Καλαμάτα

Ότι είχαν χάσει το… κλειδί τους ισχυρίστηκαν οι δυο πιτσιρικάδες στους αστυνομικούς που τους τσάκωσαν τη στιγμή που προσπαθούσαν να διαρρήξουν την πόρτα ενός σπιτιού στην Καλαμάτα! Μάλιστα, ο ένας δήλωσε ψεύτικα στοιχεία, παριστάνοντας το… γιο του ιδιοκτήτη!

Φυσικά, οι άνδρες της Ασφαλείας και της Δίωξης Ναρκωτικών που είχαν οργανώσει ολόκληρη επιχείρηση για την σύλληψή τους, δεν τους πίστεψαν. Άλλωστε, το διαρρηκτικό εργαλείο που βρέθηκε πάνω τους δεν άφηνε περιθώρια για αμφιβολίες. Έτσι, τους προσήγαν με χειροπέδες στην Αστυνομικής Διεύθυνση όπου οι δύο 16χρονοι τσιγγάνοι ομολόγησαν ότι την τελευταία εβδομάδα είχαν διαρρήξει άλλα δυο σπίτια στην πόλη και είχαν κλέψει μετρητά, χρυσαφικά και προσωπικά αντικείμενα αξίας 5.500 ευρώ.

Αποκάλυψαν, ακόμη, ότι μαζί τους ήταν ένας 23χρονος συνεργός τους ο οποίος δεν έχει βρεθεί και αναζητείται με ένταλμα σύλληψης που εξέδωσε ο ανακριτής Καλαμάτας. Οι δυο ανήλικοι μπουκαδόροι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, ο οποίος τους άσκησε δίωξη για  διακεκριμένες κλοπές και τους παρέπεμψε να απολογηθούν στον ανακριτή. Η Ασφάλεια ερευνά αν έχουν διαπράξει και άλλες παρόμοιες κλοπές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας! Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...