Δευτέρα, 22 Απριλίου 2013

Σωματείο Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Λακωνίας: Ενισχύει τα πλέον αδύναμα οικονομικά μέλη του

Το Δ.Σ. του Σωματείου Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Νομού Λακωνίας, αφουγκραζόμενο τις μεγάλες ανάγκες τις οποίες αντιμετωπίζει το άτομο με ειδικές ανάγκες αποφάσισε να ενισχύσει τα πλέον αδύναμα οικονομικά μέλη του.

   Γι’ αυτό καλεί τα μέλη τα οποία για οποιοδήποτε λόγο, α) έχουν υποστεί συρρίκνωση των εισοδημάτων τους λόγω διακοπής της καταβολής των επιδομάτων τους, διακοπή η οποία οφείλεται στην καθυστέρηση της εξέτασής τους από την επιτροπή του Κ.Ε.Π.Α, β) έχουν χαμηλό εισόδημα κάτω από 7.000 ευρώ, το οποίο αποδεικνύεται από το εκκαθαριστικό σημείωμα της εφορίας, και γ) δεν υποχρεούνται να υποβάλλουν φορολογική δήλωση λόγω χαμηλού εισοδήματος, το οποίο αποδεικνύεται μέσω της υπεύθυνης δήλωσης την οποία παραλαμβάνουν από την αρμόδια Δ.Ο.Υ, να προσέλθουν στο γραφείο του Σωματείου κατά τις ημερομηνίες 25 – 26 – 27 Απρίλη 2013 από τις 10:00 έως τις 13:00 προσκομίζοντας τα έγγραφα τα οποία προαναφέρονται.

   Εφόσον διαπιστωθεί ότι ανήκουν στις ανωτέρω κατηγορίες θα τους δοθεί μικρό οικονομικό βοήθημα ανάλογο των δυνατοτήτων του ταμείου του Σωματείου.

   Πληροφορίες στο κινητό του Προέδρου 6932-312-912.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας! Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...