Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012

Φεστιβάλ ''ΤεχΝέων'' Δήμου Ευρώτα

Ο Δήμος Ευρώτα επιχειρεί φέτος με το 1Ο Φεστιβάλ ΤεχΝέων, από την Παρασκευή 20 Ιουλίου έως και τη Δευτέρα 23 Ιουλίου, να παρουσιάσει κάτι έξω από τα...
τετριμμένα, που θα ενεργοποιεί την πρωτοβουλία και θα αξιοποιεί τις δεξιότητες των δημοτών του.

Την τιμητική τους σ’ αυτό το Φεστιβάλ θα έχουν οι νέοι, το ‘’μαρτυρά’’ άλλωστε και το λεκτικό παιχνίδισμα του τίτλου ‘’ΤεχΝέων’’.

Εκθέσεις που σκοπό έχουν να εκπαιδεύσουν τους νέους και να αναδείξουν το ταλέντο τους σε τέχνες μοντέρνες, παραδοσιακές και κλασσικές (Αγιογραφίες, έκθεση και εργαστήριο φωτογραφίας, πηλού, ζωγραφικής, κατασκευές από ανακυκλώσιμα υλικά). Ελάτε να δοκιμάσετε τις δυνάμεις σας σε γύψινες και κεραμικές κατασκευές, φέρετε τα παλιά σας σχολικά βιβλία προς έκθεση ή βιβλία που δε χρειάζεστε για να τα ανταλλάξετε μ’ άλλα.

Με το Roadtrip 2, μια ιδιότυπη και ελκυστική παράσταση, που πέρυσι γνώρισε επιτυχία στην Αθήνα, εκτυλισσόμενη σε αυτοκίνητα εν κινήσει (τέσσερις διπλές παραστάσεις) με το θεατή σε πρωταγωνιστικό ρόλο, σε μια απρόβλεπτη και συναρπαστική διαδρομή. Με τις συναυλίες των συγκροτήματων Emigre, Gilt και Jamm gone bad.

Ευχόμαστε η προσπάθειά μας αυτή να βρει ανταπόκριση, οι συμμετέχοντες και οι θεατές να απολαύσουν το τετραήμερο αυτό και να καταστήσουν το Φεστιβάλ θεσμό. Καλή σας διασκέδαση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας! Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...