Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012

Από τον ΟΤΕ το Αστέρας Τρίπολης - Ίντερ Μπακού

Τα δικαιώματα για την αποκλειστική μετάδοση του εκτός έδρας αγώνα μεταξύ του Αστέρα Τρίπολης και της Ίντερ Μπακού στο Αζερμπαϊτζάν, για το δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League, εξασφάλισε ο ΟΤΕ TV.

Ο αγώνας θα μεταδοθεί αύριο, Πέμπτη 19 Ιουλίου στις 19:00 από αποκλειστικά το OTE Sport 1. Το ματς θα μεταδώσει live μέσω διαδικτύου (live streaming) και η ιστοσελίδα της Ιντερ Μπακού.

 Με προσαρμογή στο κλίμα και στην αλλαγή της ώρας, αλλά και με χαλάρωμα στο γυμναστήριο σήμερα το πρωί ξεκίνησε η προετοιμασία του Αστέρα για τον αυριανό ιστορικό αγώνα στο Αζερμπαιτζάν με την Ίντερ Μπακού για το δεύτερο προκριματικό γύρο του EUROPA LEAGUE.
Η αντίστροφη μέτρηση για τον ιστορικό αυτό αγώνα, καθώς είναι ο πρώτος που θα δώσει ο Αστέρας σε ευρωπαϊκή διοργάνωση, έχει ξεκινήσει και η προετοιμασία της ομάδας φτάνει στο φινάλε της.
Η σημερινή βραδινή προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 9 μ.μ. τοπική ώρα και θα γίνει στο Στάδιο «Νταλγκά» όπου θα διεξαχθεί η αυριανή αναμέτρηση, ενώ λίγο νωρίτερα στις 8.30 θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη συνέντευξη τύπου, παραμονές του πρώτου παιχνιδιού μεταξύ των δύο ομάδων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας! Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...