Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

ΠΑΤΡΑ: ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΤΕΜΠΟΝΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΑΣ

Αλλεπάλληλες παρεμβάσεις στο έργο του από πολιτικούς και δικαστές σε σοβαρές υποθέσεις που είχε χειρισθεί - ανάμεσα σε αυτές την δολοφονία του καθηγητή Ν. Τεμπονέρα, αλλά και υποθέσεις κατασκοπείας - αποκαλύπτει εν ενέργεια ανώτερος δικαστικός λειτουργός, σε υπόμνημα του που κατέθεσε σε εισαγγελέα Εφετών, πριν από μερικές ημέρες! Ο δικαστικός λειτουργός αναφέρεται - σε δύο περιπτώσεις - σε παρεμβάσεις στελεχών της Νέας Δημοκρατίας στο έργο του, ενώ καταγγέλει και περιστατικά τοποθέτησης «κοριών» σε γραφεία δικαστών.

Αναφέρεται, επίσης, σε υποθέσεις τοκογλυφίας όπου είχαν εμπλοκή και δικαστικοί λειτουργοί, αλλά έγιναν προσπάθειες συγκάλυψης του ρόλου τους.

Ο συγκεκριμένος ανώτερος δικαστικός είναι πρόεδρος Εφετών σε περιφερειακό δικαστήριο και κλήθηκε να δώσει έγγραφες εξηγήσεις σε αντιεισαγγελέα Εφετών, ο οποίος ερευνά την δικαστική εξέλιξη υπόθεσης χρηματισμού πρώην ανακριτή.

Στο έγγραφό του, λοιπόν, που κατατέθηκε στις 9 Σεπτεμβρίου 2011, κάνει μία αναλυτική αναδρομή στις υποθέσεις με τις οποίες έχει ασχοληθεί στο παρελθόν, όπου αποκαλύπτει πλήθος παρεμβάσεων στο έργο του.
Η ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας! Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...