Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

Σ.Τ.ΤΗΛ.Ν.Ε. - «Τι γίνεται με το patra tv»

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σ.Τ.ΤΗΛ.Ν.Ε., καταγγέλλει την αντεργατική και παράνομη τακτική της εργοδοσίας του patra tv που...
 οφείλει δεδουλευμένα οκτώ+ μηνών στην πλειοψηφία των τεχνικών του καναλιού που τελούν σε επίσχεση εργασίας από τις 28/5/11.

Προς αποκατάσταση της αλήθειας και για την ενημέρωση των πολιτών-τηλεθεατών της Δυτικής Ελλάδας που αναρωτιούνται «τι γίνεται με το patra tv», απαντούμε με γεγονότα που δεν επιδέχονται αμφισβήτησης.

Στην διάρκεια αυτών των μηνών από την έναρξη της επίσχεσης και μέχρι τις αρχές Αυγούστου οι διοικούντες του καναλιού παρότι γνώριζαν πολύ καλά τις οφειλές τους προς τους εργαζόμενους, δεν έκαναν την παραμικρή κίνηση συνεννόησης πόσο μάλλον εξόφλησης των μέχρι τότε δεδουλευμένων, παρότι ο μεγαλομέτοχος κ. Ρογδάκης Μανώλης είχε δεσμευτεί από τον Μάιο σε εκπροσώπους των τεχνικών ότι μέχρι τα τέλη Αυγούστου θα εξοφλούνταν όλες οι οφειλές .Οι τεχνικοί από την πλευρά τους παρότι απλήρωτοι, επέλεξαν να συνεχίσουν την λειτουργία της ροής προγράμματος κατά την διάρκεια της επίσχεσης , ώστε να μην στερήσουν από το κανάλι τα έσοδα των διαφημίσεων.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ  ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας! Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...