Παρασκευή, 22 Ιουνίου 2012

Άνοιξε τις πύλες του το "Αρκαδικό Πανόραμα"

Άνοιξε χθες τις πύλες της, η 7η περιφερειακή γενική έκθεση «Αρκαδικό Πανόραμα» στη Βιομηχανική Περιοχή Τρίπολης, που οργάνωσε το Επιμελητήριο Αρκαδίας και συμμετέχουν περισσότερες από 160 επιχειρήσεις της Πελοποννήσου.

«Η Ελλάδα απέκτησε κυβέρνηση κι αυτό είναι σημαντικό γεγονός, γιατί τα τρία κόμματα που στηρίζουν μπορούν να στείλουν μηνύματα αισιοδοξίας σε όλους τους πολίτες», δήλωσε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, ο οποίος εγκαινίασε την έκθεση και προσέθεσε πως «σωτήρες δεν υπάρχουν, η μόνη λύση είναι ο ίδιος ο λαός. Το μεγαλύτερο κίνημα στην επιχειρηματικότητα την κάνουν οι φορείς του χρηματοπιστωτικού μας συστήματος».

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, Γιάννης Μπουντρούκας, υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, πως στις δύσκολες συνθήκες που περνά η χώρα και η επιχειρηματικότητα, η συμμετοχή των εκθετών στο «Αρκαδικό Πανόραμα», αποτελεί τόλμημα και σημείωσε πως η επιτυχία της έκθεσης είναι ένα μεγάλο στοίχημα για όλους.

Κατά την τελετή των εγκαινίων το Επιμελητήριο Αρκαδίας τίμησε τον Κωνσταντίνο Αγγελόπουλο, για την προσφορά του στην Αρκαδία, στην ελληνική επιχειρηματικότητα και το σημαντικό κοινωνικό έργο του, ενώ η ΠΑΕ Αστέρας παρουσίασε τις καινούργιες στολές της ομάδας.

Η έκθεση θα είναι ανοικτή ως και την προσεχή Δευτέρα 25 Ιουνίου καθημερινά τις ώρες 17.00 ως 22.00 και το Σαββατοκύριακο 10.00 ως 22.00.

Στις πέντε ημέρες λειτουργίας της έκθεσης έχουν προγραμματιστεί και θα πραγματοποιηθούν ημερίδες κι εκδηλώσεις, για τον τουρισμό στις νέες συνθήκες, τη νέα εποχή στον πρωτογενή τομέα, ενώ οι εξαγωγές και οι συνεργασίες των Αρκάδων επιχειρηματιών θα βρίσκονται στο επίκεντρο της έκθεσης, δεδομένου μάλιστα ότι φέτος μεταξύ των επισκεπτών της έκθεσης θα είναι πρέσβεις και εμπορικοί ακόλουθοι από τα διμερή επιμελητήρια, όπως το Ελληνοκινεζικό Εμπορικό και Βιομηχανικό, το Ελληνοτουρκικό Εμπορικό, το Ελληνοβουλγαρικό Εμπορικό & Βιομηχανικό, το Ελληνοαμερικανικό Εμπορικό και το Ελληνογαλλικό επιμελητήριο, που συνεργάζονται με το Επιμελητήριο Αρκαδίας και θα έχουν συναντήσεις με τους επιχειρηματίες-εκθέτες, ώστε να δημιουργηθούν ευκαιρίες ανάπτυξης της εξωστρέφειας των τοπικών επιχειρήσεων και συνεργασίας τους με ευρωπαϊκές επιχειρήσεις.

Για τη διευκόλυνση των επισκεπτών της έκθεσης πραγματοποιούνται συχνά δρομολόγια με αστικά λεωφορεία, από την πλατεία Κολοκοτρώνη στην Τρίπολη ως το χώρο της έκθεσης στην ΒΙΠΕ, που μεταφέρουν δωρεάν τους επισκέπτες τις ώρες λειτουργίας της έκθεσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας! Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...