Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

Τρίπολη: Ο ληστής... ήταν φίλος του!

Εξιχνιάστηκε πλήρως η ληστεία που είχε γίνει σε βάρος ενός 30χρονου στην Τρίπολη την περασμένη Τρίτη, όταν το θύμα είχε αποκαλύψει το πρόσωπο ενός από τους δράστες και διαπίστωσε ότι ήταν… φίλος του! Ο συγκεκριμένος συνελήφθη, ενώ οι δυο συνεργοί του ταυτοποιήθηκαν και αναζητούνται.

Οι δράστες είχαν χτυπήσει τον 30χρονο ενώ έβγαινε από το αυτοκίνητό του και είχαν αρπάξει την τσάντα του νομίζοντας ότι είχε μέσα χρήματα. Δεν περιείχε, όμως, παρά μόνο ρούχα και ένα κινητό. Το θύμα κατάφερε να βγάλει την κουκούλα του ενός και διαπίστωσε ότι ήταν ένας 24χρονος γνωστός του. Εκείνος προθυμοποιήθηκε να του επιστρέψει τα κλοπιμαία, αλλά του έφερε μόνο μέρος από αυτά κι έτσι ο 30χρονος τον κατήγγειλε.

Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας συνέλαβαν τον νεαρό δράστη και έκαναν έρευνες στο σπίτι του και τα σπίτια των συνεργών του ηλικίας 27 και 33 χρόνων, όπου βρήκαν ένα στιλέτο τύπου «πεταλούδα», ένα μαχαίρι, 55 κροτίδες, δύο φωτοβολίδες με δύο συσκευές εκτόξευσης, μια σφεντόνα, μια κουκούλα Full Face, έξι φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων, ένα σπρέι πιπεριού, μια συσκευή λέιζερ και μικροποσότητες κοκαΐνης και κάνναβης.

Ο 24χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρίπολης κατηγορούμενος για ληστεία και σωματική βλάβη σε βαθμό κακουργήματος, και για παράβαση των νόμων περί ναρκωτικών, όπλων και βεγγαλικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας! Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...