Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

Ανακοίνωση του Αντιφασιστικού Μετώπου Αρκαδίας για τα γεγονότα του Παναρκαδικού


Ανακοίνωση με την οποία καταδικάζει την προκλητική, όπως αναφέρει, στάση της τέως πλέον διοικήτριας του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης Ελένης Σιουρούνη αναφορικά με την "έφοδο" μελών της Χρυσής Αυγής  σε θαλάμους ασθενών, εξέδωσε το Αντιφασιστικό Μέτωπο Αρκαδίας. 

Ακολουθεί η ανακοίνωση:

"Το Αντιφασιστικό Μέτωπο Αρκαδίας καταδικάζει την προκλητική στάση της διοικήτριας του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Ε. Σιουρούνη , η οποία αντί να καταγγείλει την έφοδο των ναζιστών της Χ.Α. στους θαλάμους των ασθενών τη νύχτα της 6ης προς 7ης /2/2013, προχωράει σε «πολύ ωραίο & σωστό διάλογο» μαζί τους, θεωρεί ότι έχουν «κοινούς στόχους» & ανακοινώνει ότι θ’ «αποφασίσουν από κοινού νοσοκομείο & Χ.Α.». Δηλαδή

νομιμοποιεί τις παρακρατικές μεθόδους στο χώρο ευθύνης της.

Με την εισβολή στους θαλάμους των ασθενών, η Χ.Α., υποκατέστησε τη διοίκηση & τελικά το ίδιο το κράτος.

Αυτού του είδους οι πρακτικές πρέπει να καταδικαστούν από τα πολιτικά κόμματα, την

Τ.Α., τους επιστημονικούς συλλόγους, και τα συνδικάτα. Χαιρετίζουμε την άμεση αντί-δραση σ’ αυτή την κατεύθυνση, του Ιατρικού Συλλόγου Αρκαδίας & του Σωματείου εργα-ζομένων στα καταστήματα & τις επιχειρήσεις της Αρκαδίας.

Το Αντιφασιστικό Μέτωπο Αρκαδίας καλεί όλους τους πολίτες ν’ απαντήσουν άμεσα & αποφασιστικά στο φασισμό που σηκώνει κεφάλι , για να μην αντιμετωπίσουμε τέτοια & χειρότερα γεγονότα στο μέλλον.

Και για να μην ξεχνάμε την ιστορία των ναζιστικών εγκλημάτων στην Τρίπολη, η Κυριακή 10/2 ορίστηκε ημέρα μνήμης για τους εκτελεσθέντες συμπολίτες μας, στην οδό Ταξια-ρχών, το Γενάρη του 1944 από τους κατακτητές & τους συνεργάτες τους".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας! Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...