Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

Ζευγάρι Ρουμάνων έκανε εννέα ληστείες στην Αργολίδα

Φόβος και τρόμος για τους  ηλικιωμένους κατοίκους της Αργολίδας  είχαν γίνει ένας 29χρονος διεθνώς  καταζητούμενος Ρουμάνος, η 20χρονη φίλη του και ένας 21χρονος ομοεθνής τους ο οποίος αναζητείται.

Οι τρεις τους είχαν διαπράξει εννέα ληστείες και τρεις διαρρήξεις σε σπίτια στην ευρύτερη περιοχή.

Η σπείρα δρούσε από τον  περασμένο Νοέμβριο στις περιοχές του Ναυπλίου, της Νέας Τίρυνθας, του Αργολικού και της Δαλαμανάρας, όπου εισέβαλαν στα σπίτια και χτυπούσαν αλύπητα τους ιδιοκτήτες για να τους εξουδετερώσουν.

Στη συνέχεια, άρπαζαν χρήματα, χρυσαφικά και ηλεκτρονικές συσκευές που η αξία τους ξεπερνά τα 11.000 ευρώ. Μεγάλο μέρος των κλοπιμαίων βρέθηκαν στα σπίτια των συλληφθέντων και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Σε βάρος του 29χρονου εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης των ρουμανικών αρχών για παράνομη κατοχή όπλων και πυρομαχικών.

Οι δυο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα που τους άσκησε δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, ληστείες κατά συναυτουργία και διακεκριμένες κλοπές.

Οι έρευνες των αστυνομικών συνεχίζονται για τη σύλληψη του συνεργού του και για να διαλευκανθούν όποιες άλλες παρανομίες έχουν διαπράξει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας! Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...