Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

Οι Κορινθιακές επιχειρήσεις σε Ουγγαρία, Πολωνία, Σλοβακία και Τσεχία

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε από το Επιμελητήριο Κορινθίας, σε συνεργασία με την Πρεσβεία της Πολωνίας, συνάντηση εργασίας με θέμα: «ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ  TΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΚΑΙ  ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ  ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΒΙΣΕΓΚΡΑΝΤ: Ουγγαρία, Πολωνία, Σλοβακία και Τσεχία».

Στη διάρκεια της συνάντησης  πραγματοποιήθηκαν   κατ’ ιδίαν συναντήσεις  (Β2Β) μεταξύ των  διπλωματών και εκπροσώπων των ελληνικών επιχειρήσεων με στόχο την σύναψη εμπορικών σχέσεων. Οι Κορινθιακές επιχειρήσεις παρουσίασαν τα προϊόντα τους και συζήτησαν συγκεκριμένες δράσεις για την προώθηση των εξαγωγών ελληνικών προϊόντων γενικότερα .

Στην συνάντηση συμμετείχαν  η Σύμβουλος της Πρεσβείας της Πολωνίας στην Αθήνα, κ.  Ewa Flis, ο Αναπληρωτής Πρέσβης, αρμόδιος για θέματα εμπορίου και οικονομίας της  Πρεσβείας της Σλοβακίας κ. Roman Hloben, ο Αναπληρωτής Πρέσβης, αρμόδιος για θέματα εμπορίου και οικονομίας της Πρεσβείας της Τσεχίας κ. Milos Kucera, ο Εμπορικός Σύμβουλος της Πρεσβείας της Ουγγαρίας κ. Zoltan Szabo και Επιχειρηματίες Μέλη του Επιμελητηρίου που δραστηριοποιούνται τόσο στον αγροδιατροφικό τομέα, αλλά και στο χώρο του Εμπορίου.

Η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Κορινθίας  οργανώνει και άλλες  ενέργειες για την προώθηση των εξαγωγών και του τουριστικού προϊόντος του νομού .  Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να έρθουν σε επαφή με τους αρμόδιους συνεργάτες του επιμελητηρίου στο τηλέφωνο 2741024464 εσωτερικό 920 για την  παρακολούθηση  σεμιναρίων για τη συστηματικότερη γνώση των ξένων αγορών, τη συμμετοχή σε επιχειρηματικές αποστολές και εκθέσεις του εξωτερικού  κλπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας! Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...