Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

«Ηταν δεμένος χειροπόδαρα και τον άφησαν να καεί ζωντανός» στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Τρίπολης


Δεν έχει τέλος ο θρήνος των γονιών του 34χρονου που κάηκε ζωντανός στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Τρίπολης. Ο άτυχος ασθενής βρήκε φρικτό θάνατο καθώς όταν ξέσπασε η φωτιά ήταν δεμένος στο κρεβάτι.

Οι γονείς του μιλώντας στην τοπική εφημερίδα «Ελευθερία» είπαν συγκλονισμένοι: «Δεν ήταν τρόφιμος, δεν ήταν ψυχασθενής. Ηταν ΑΜΕΑ, με νοητική υστέρηση κάτω του 30% και αναπηρία 100%. Για αλλαγή φαρμάκου πήγε στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο.»

και προσθέτουν «τον έκαψαν, τον έφαγαν ζωντανό. Ηταν δεμένος χειροπόδαρα. Τον πήγαμε στο Νοσοκομείο στην Τρίπολη την Πέμπτη, και την Παρασκευή μας ενημέρωσαν πως τον πήγαν στο Παναρκαδικό για ράμματα, γιατί κάποιος τον χτύπησε. Μας ενημέρωσαν στις 3 τη νύχτα της Παρασκευής προς το Σάββατο για το συμβάν...»

«Πρέπει να βρεθεί ποιος φταίει, ποιος έκαψε το παιδί μας. Το ήξεραν ότι είναι με νοητική υστέρηση. Δεν μπορούσαν να το προσέξουν; Το είχαμε μαζί μας 34 χρόνια. Μας ήξερε η Καλαμάτα, τον παίρναμε μαζί μας στην ταβέρνα, στο κτήμα... Ηταν αγαπητός σε όλο τον κόσμο», είπαν οι απαρηγόρητοι γονείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας! Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...