Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

Η ΜΠΟΕΜ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ ΄30 ΤΟΥ ΠΑΡΙΣΙΟΥ ΜΑΓΕΨΕ ΤΟΥΣ ΑΡΓΕΙΟΥΣ


Την  Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013 το βράδυ στην αίθουσα τέχνης ¨Αμυμώνη¨ στις Στρατώνες Καποδίστρια, ο σύλλογος "Φίλοι του Δημοτικού Ωδείου Άργους", πραγματοποίησαν μουσική εκδήλωση με τίτλο  "Café 1930" : από τη Λατινική Αμερική στο Παρίσι του 20ου αιώνα.

Ήταν μια πραγματικά όμορφη μουσική βραδιά με την Ασπασία Μπάνου στο φλάουτο και τον Μιχάλη Λαδένη στην κιθάρα.

Το πρόγραμμα παρουσιάστηκε για 1η φορά στην Αθήνα και συνεχίζει την περιοδεία του στο Άργος. Aτμόσφαιρα μποέμ Παρισιού, ρυθμοί τάγκο από τη Λατινική Αμερική, συνθέσεις εμπνευσμένες από την παράδοση και τους μεγάλους κλασικούς μετέφεραν σε μια άλλη εποχή στο Αργειακό κοινό.

Με έργα των Satie, Ibert, Villa Lobos, Machado, Pujol, Piazzola, και τη σαγηνευτική συνήχηση της κιθάρας με το φλάουτο, η βραδιά κατάφερε να μεταφέρει τον κόσμο που γέμισε ασφυκτικά την αίθουσα της εκδήλωσης στις παρισινές μουσικές σκηνές των αρχών του εικοστού αιώνα, διασχίζοντας ταυτόχρονα την μαγευτική ιστορία του τάγκο.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε  ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης του δήμου Γ. Αναγνώστου, ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης Σ.Κωτσοβός και η Άννα Μαντά.

Η βραδιά θα έκλεισε με μπουφέ (κρασάκι & αλμυρές μπουκίτσες).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας! Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...