Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

Τρίπολη: Πρωτοβουλίες επιμελητηρίου Αρκαδίας

Σε μια σειρά πρωτοβουλιών και ενημερωτικών εκδηλώσεων για την άμεση και καλύτερη ενημέρωση και κατάρτιση των μελών του διοργανώνει το Επιμελητήριο Αρκαδίας, μεσα στο Φεβρουάριο. Οι εκδηλώσεις είναι οι ακόλουθες :

Σήμερα, Πέμπτη, στις 18.30 διοργανώνεται στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Αρκαδίας εκδήλωση, για τον Χρηματοδοτικό Μηχανισμό JESSICA στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Το περιοδικό της αγοράς κρέατος Meat Place και το Επιμελητήριο Αρκαδίας, μέλος του Enterprise Europe Network, διοργανώνουν ενημερωτική ημερίδα που θα διεξαχθεί την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρίπολης, στις 10:30 π.μ. με σκοπό την ενημέρωση για τις νέες νομοθεσίες που αφορούν την αγορά κρέατος.

Την Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου στις 6.30 μ.μ στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Αρκαδίας διοργανώνεται ημερίδα με θέμα: «Δραστηριότητες Εξωστρέφειας και Επιχειρηματικών Αποστολών»

Την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 6.30 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Αρκαδίας διοργανώνεται ημερίδα για την Υποστήριξη της ανάπτυξης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων μέσω των προγραμμάτων:

Τη Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013 στις 6.00 μ.μ. στην αίθουσα του Εμπορικού Συλλόγου Τυρού θα γίνει παρουσίαση των προγραμμάτων «Ενίσχυση Μ.Μ.Ε στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ» και «Ολοκληρωμένη παρέμβαση για την στήριξης της Γυναικείας Απασχόλησης μέσω ενίσχυσης της Επιχειρηματικότητας»

Τελος την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013 στις 6.30 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, το Επιμελητήριο Αρκαδίας, μέλος του Enterprise Europe Network, διοργανώνει ενημερωτική ημερίδα με θέμα: «Τα χρηματοοικονομικά εργαλεία του ΕΤΕΑΝ στην υπηρεσία της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας! Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...