Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

Παζάρι οικονομικής ενίσχυσης του 2ου Αντιρατσιστικού - Αντιφασιστικού Φεστιβάλ Κορίνθου

Λίγες μέρες έμειναν για το 2ο Αντιρατσιστικό-Αντιφασιστικό Φεστιβάλ Κορίνθου, που θα γίνει από 13 έως 16 Σεπτεμβρίου στην Κόρινθο! Και επειδή, όπως και πέρσι, έτσι και φέτος το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί με τις αρχες της αυτοοργάνωσης, χωρίς εισιτήριο και χωρίς χορηγούς, χρειαζόμαστε τη βοήθειά σου! Αυτή την Παρασκευή 7/9 μετά τις 8:30 μμ στο Κέντρο Νέων Κορινθίας (τέρμα Κολιάτσου), η Αντιρατσιστική Πρωτοβουλία Κορίνθου διοργανώνει παζάρι για την οικονομική ενίσχυση του φεστιβάλ, στα πλαίσια της εκδήλωσης για τον Κορίνθιο drummer Γιώργο Κόλλια.

Για το σκοπό αυτό θα συγκεντρώνουμε όλη την εβδομάδα αντικείμενα στο χώρο του Κέντρου Νέων, κάθε μέρα από τις 10:00 πμ μέχρι τις 4:00 μμ. Έτσι την Παρασκευή θα στήσουμε ένα πολύμορφο παζάρι οικονομικής ενίσχυσης, με τα αντικείμενα που θα έχει φέρει ο καθένας μας.

Έλα και συ να ενώσεις την φωνή σου μαζί μας, να βάλεις και εσύ το αποτύπωμα σου σε αυτή την προσπάθεια, να χαρείς την ομορφιά της συμμετοχής και της συνεργασίας, στηριζοντας παράλληλα με την παρουσία σου την τιμητική εκδήλωση για έναν παγκοσμίου φήμης μουσικό από την Κόρινθο.

Αντιρατσιστική Πρωτοβουλία Κορίνθου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας! Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...