Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

Καλαμάτα: Εκτός προμηθειών το Νοσοκομείο

Οι εταιρείες - μέλη του Πανελλήνιου Συλλόγου Προμηθευτών Ιατρικών Ειδών (ΠΑ.ΣΥ.Π.Ι.Ε.) διακόπτουν από σήμερα την επί πιστώσει παράδοση υγειονομικού υλικού σε όλα τα Δημόσια Νοσοκομεία.

Από σήμερα όμως και μέχρι νεωτέρας, διακόπτουν τις παραδόσεις στα νοσοκομεία που παρουσιάζουν υπέρογκα ανεξόφλητα υπόλοιπα, μέχρι την πλήρη εξόφλησή των Μελών του Συλλόγου.

Στα οχτώ μεγάλα νοσοκομεία της χώρας, μεταξύ των οποίων και της Καλαμάτας, που διακόπτεται ο εφοδιασμός με υγειονομικό υλικό, οι οφειλές στους προμηθευτές, κατά τον τελευταίο 1,5 χρόνο, ανέρχονται συνολικά σε 200 εκατ. ευρώ. Πρόκειται για τα νοσοκομεία «Ευαγγελισμός», «Αττικόν», «Σισμανόγλειο», «Τζάνειο», «Αγία Ολγα», «Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης» και τα νοσοκομεία Ρόδου και Καλαμάτας. Τη διαβεβαίωση πως δεν θα υπάρξει πρόβλημα με τα υλικά στο νοσοκομείο Καλαμάτας καθώς υπάρχουν ικανοποιητικά αποθέματα ενώ γίνονται προσπάθειες για εξεύρεση λύσης σε κεντρικό επίπεδο με τους προμηθευτές, έδωσε μιλώντας στην Ε.ΡΑ.Καλαμάτας, ο διοικητής του ιδρύματος Γιώργος Μπέζος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας! Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...