Παρασκευή 16 Αυγούστου 2013

"Ενα παιδί μετράει τ’ άστρα" με τον Κώστα Βουτσά στις 24/8 στην Καλαμάτα

Παράσταση με το πασίγνωστο έργο «Ένα παιδί μετράει τ’ άστρα» του Μενέλαου Λουντέμη θα παρουσιαστεί στις 24 Αυγούστου στο αμφιθέατρο του Κάστρου Καλαμάτας, με τον Κώστα Βουτσά και τον Θανάση Τσαλταμπάση στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Η εν λόγω παράσταση, σε μουσική Γιώργου Βούκανου και σκηνική προσαρμογή και στίχους Μαίρης Βούκανου, ξεκίνησε το μαγικό της ταξίδι πριν από τέσσερα χρόνια -με διαφορετικούς συντελεστές- καταφέρνοντας να κατακτήσει τις καρδιές μικρών και μεγάλων που γέμισαν ασφυκτικά τους χώρους στους οποίους παρουσιαζόταν.

Η μουσική παράσταση «Ένα παιδί μετράει τ’ άστρα», είναι βασισμένη σε ένα από τα πιο τρυφερά βιβλία των εφηβικών μας χρόνων με την υπογραφή του Μενέλαου Λουντέμη. Με το διαχρονικό Κώστα Βουτσά και το δυναμικό Θανάση Τσαλταμπάση στους πρωταγωνιστικούς ρόλους της παράστασης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο παραγωγός Άκης Ευαγγέλου και όλοι οι συντελεστές της παράστασης, στηρίζουν –μέσα από την καλοκαιρινή περιοδεία- έμπρακτα εκείνους τους ανθρώπους που στο πέρασμα των χρόνων και παρά τις μεγάλες οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν καθημερινά, εξακολουθούν να συνεχίζουν απτόητοι και με όλες τους τις δυνάμεις, να προσφέρουν στα παιδιά. Για τον παραπάνω λόγο μέρος των εσόδων της παράστασης, θα δοθεί στο «Χαμόγελο του Παιδιού», για τον εξοπλισμό κλιματιστικών στο σπίτι του οργανισμού στο Αίγιο.

«Πιστεύουμε ότι με τον τρόπο αυτό συμβάλλουμε στο ελάχιστο κι εμείς στη συνέχιση ενός έργου το οποίο έχει ξεκινήσει εδώ και πολλά χρόνια και αποτελεί φωτεινό παράδειγμα προσφοράς προς τους συνανθρώπους μας και ειδικότερα στα παιδιά» επεσήμανε ο παραγωγός.

Η τιμή του εισιτηρίου είναι 15 ευρώ (ενιαία)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας! Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...