Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012

ΔΗΜΑΡ Αχαΐας: Δράση για το Περιβάλλον την Τρίτη, ανοιχτή πολιτική συνέλευση την Τετάρτη

Δράση για την Ημέρα Προστασίας Περιβάλλοντος θα πραγματοποιήσει αύριο Τρίτη η Δημοκρατική Αριστερά Αχαΐας:

«Η Δημοκρατική Αριστερά έχει βασικό φυσιογνωμικό συστατικό της την πολιτική Οικολογία,  όπως αποδεικνύεται τόσο από τις Προγραμματικές αρχές του κόμματός μας όσο και από τη δράση και τον καθημερινό πολιτικό της λόγο.

Η 5η Ιουνίου έχει καθιερωθεί  ως ΗΜΕΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ . Με αυτή την αφορμή λοιπόν, η Νομαρχιακή Επιτροπή της Δημοκρατικής Αριστεράς Αχαΐας, αποφάσισε να κάνει πράξη τις ιδέες της,  διοργανώνοντας  δράση για τον καθαρισμό του μοναδικού πράσινου πνεύμονα της πόλης μας, του Δασυλλίου. Στην  πόλη της Πάτρας όσο και σε πολλές άλλες ελληνικές πόλεις, το περιαστικό πράσινο αποτελεί θέμα μείζονος σημασίας για τους πολίτες, με πολλές παραμέτρους  αλλά και με άμεσες επιπτώσεις στην ποιότητα της ζωής τους.

Φίλες και φίλοι, η παρουσία σας για την ενίσχυση της δράσης, θα αναδείξει το διαφορετικό ήθος αλλά και την περιβαλλοντική ευαισθησία που διακρίνει τη Δημοκρατική Αριστερά σε όλους τους τομείς που αφορούν στο Περιβάλλον.

Σας Καλούμε λοιπόν όλους, την ΤΡΙΤΗ 5 ΙΟΥΝΙΟΥ, στις 12:30μ.μ. να συμμετέχετε.


Σημείο συνάντησης στην είσοδο του Τουριστικού Περιπτέρου.

Για την ιστορία σημειώνουμε ότι η πευκοφύτευση του Δασυλλίου έγινε το Μάρτη του 1916 από μαθητές των Δημοτικών Σχολείων, των δυο Γυμνασίων και της Εμπορικής Σχολής κάτω από την επίβλεψη του Αυστριακού δασολόγου Στέγγελ. Η ιδέα της δεντροφύτευσης του άγονου λόφου,ήταν του Ανδρέα Μιχαλόπουλου.»


Επιπλέον, την Τετάρτη θα πραγματοποιήσει ανοιχτή πολιτική συνέλευση:

«Καλούμε όλους τους φίλους και τα μέλη της ΔΗΜ.ΑΡ.ΑΧΑΪΑΣ σε,

Ανοιχτή Πολιτική Συνέλευση, την Τετάρτη 6 Ιουνίου στις 7.30μ.μ., στο Μέγαρο Λόγου και Τέχνης, να συζητήσουμε όλα τα θέματα της νέας εκλογικής μάχης.

Εισηγητής: Σπύρος Λυκούδης (φωτό), Γραμματέας της ΔΗΜ.ΑΡ.

Έχουμε ήδη μπει στην προεκλογική περίοδο της δεύτερης κατά σειρά εκλογικής αναμέτρησης. Ζητούμε την ανάδειξη της ΔΗΜΑΡ σε Τρίτο Πόλο ώστε η Αριστερά της Ευθύνης να γίνει κυβερνώσα Αριστερά, μακριά από το λαϊκισμό. Ζητάμε από τους πολίτες να μας δώσουν Εντολή να εγγυηθούμε την ενότητα και τη συνεργασία των προοδευτικών δυνάμεων για να σχηματιστεί κυβέρνηση στις 18 Ιουνίου. Η ενεργητική συμμέτοχη μελών και φίλων της ΔΗΜ.ΑΡ., είναι το κλειδί της επιτυχίας σε αυτή μας την επιδίωξη.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας! Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...