Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

Χριστοφιλοπούλου: «Η Μεσσηνία ατμομηχανή για όλη την Πελοπόννησο»


"Η Ολυμπία Οδός είναι σημαντικό να ολοκληρωθεί το ταχύτερο δυνατό φτάνοντας μέχρι την Τσακώνα", τονίζει στην "Ε" η βουλευτής και κοινοβουλευτική εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Εύη Χριστοφιλοπούλου. Για τη Μεσσηνία, μετά και την ολοκλήρωση του αυτοκινητόδρομου Τρίπολη - Καλαμάτα, σημειώνει ότι «χρειάζεται περισσότερη προσπάθεια ώστε να αναδειχθεί η ιστορική κληρονομιά, τα μνημεία, τα εξαιρετικά μεσσηνιακά προϊόντα και οι τουριστικές δυνατότητες της περιοχής για όλο το χρόνο». Και εκφράζει την πίστη ότι «η Μεσσηνία μπορεί να αποτελέσει την ατμομηχανή ανάπτυξης για την Πελοπόννησο και ευρύτερα για τη Νότια Ελλάδα».

 Η κ. Χριστοφιλοπούλου σημειώνει ότι «χρειάζεται ένα Εθνικό Σχέδιο Ανασυγκρότησης, με αλλαγές στο παραγωγικό μας μοντέλο», αλλά και ότι «πρέπει να αλλάξουμε νοοτροπία. Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε να αντιδρούμε σε κάθε επενδυτική προσπάθεια».

Παραδέχεται πως το ΠΑΣΟΚ έχει ευθύνη καθώς ως ένα σημείο διευκόλυνε τη δημιουργία ενός χαλαρού και πλαδαρού δημοσίου τομέα, ενώ υπήρξαν και φαινόμενα παλαιοκομματικών πρακτικών. Εκτιμά πάντως ότι οι πολίτες θα το εμπιστευθούν και πάλι, «εφόσον συνεχίσουμε να λέμε αλήθειες». Κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ σαν ένα περονικού τύπου λαϊκιστικό κόμμα με κομμουνιστογενείς ρίζες, αλλά αναφέρει πως πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψη η φωνή των πολιτών που τον ψήφισαν.

Διαβάστε το άρθρο στην ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ http://www.eleftheriaonline.gr/politiki/vouleftes/item/24611-eyi-xristofilopoulou-pasok

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας! Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...