Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

Η ΔΗΜΑΡ για τις περιφερειακές εκλογές στην Πελοπόννησο

Συνεδρίασε στις 19-03-2014 στην Τρίπολη το Περιφερειακό Γραφείο Πελοποννήσου της ΔΗΜΑΡ, με θέμα τις περιφερειακές εκλογές του ερχόμενου Μαΐου.


Η ΔΗΜΑΡ Πελοποννήσου εκτιμά ότι υπάρχει ανάγκη να υπάρξει και να ζητήσει την ψήφο των Πελοποννησίων, ένα πλατύ ψηφοδέλτιο συνεννόησης και συνεργασίας. 


Μια γνήσια αυτοδιοικητική παράταξη που θα αναδείξει τις ευθύνες τής απερχόμενης διοίκησης τής Περιφέρειας και του Περιφερειάρχη Πέτρου Τατούλη και θα προτείνει αλλαγή της πορείας. Αλλαγή πορείας που δεν είναι σε θέση να την εκφράσει η παράταξη που υποστηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ με επικεφαλής τον Οδυσσέα Βουδούρη. Το περιφερειακό Γραφείο καλεί όλα τα μέλη και στελέχη της ΔΗΜΑΡ, καθώς και όλες τις δυνάμεις των αυτοδιοικητικών κινήσεων, παρατάξεων και πολιτικών σχηματισμών που αναφέρονται στο χώρο του δημοκρατικού σοσιαλισμού, της οικολογίας, του φιλελεύθερου κέντρου και μεμονωμένες προσωπικότητες να συντονίσουν τις ενέργειές τους και να συμπτύξουν ένα ευρύ ψηφοδέλτιο νίκης και προοπτικής για την Περιφέρεια Πελοπόννησο 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας! Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...