Σάββατο 15 Μαρτίου 2014

Επίσκεψη του Υπουργού Ναυτιλίας Μ. Βαρβιτσιώτη στο Ναύπλιο


Επίσκεψη στο Ναύπλιο πραγματοποίησε σήμερα ο Υπουργός Ναυτιλίας Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης για να ενημερωθεί για τα σχεδιαζόμενα έργα που αφορούν το λιμάνι Ναυπλίου. 


Κατά την επίσκεψη του ο Υπουργός συναντήθηκε με τον Υφυπουργό Αθλητισμού - Πολιτισμού και βουλευτή Αργολίδας Γ. Ανδριανό, τον Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας Τ. Χειβιδόπουλο, τον Δήμαρχο Ναυπλιέων Δ.Κωστούρο, τον επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης κι υποψηφιο δημαρχο Ναυπλιέων Χρ. Γραμματικόπουλο και τον Λιμενάρχη Ναυπλίου Σ. Μαρίνο.


Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δ. Κωστούρος και ο Λιμενάρχης Ναυπλίου Σ. Μαρίνος, ενημέρωσαν τον υπουργό για τα σχεδιαζόμενα έργα υποδομής του λιμένα, τα οποία πρόκειται να αρχίσουν σύντομα και αφορούν κυρίως την εκβάθυνση της λιμενολεκάνης και του διαύλου που οδηγεί τα πλοία στις θέσεις παραβολής.


Εκτός από τα έργα της εκβάθυνσης που θα φτάσει τα 8,90 μέτρα, προβλέπεται και η κατασκευή επιβατηγού σταθμού (passengers terminal) εντός της λιμενικής ζώνης και έμπροσθεν του σημείου παραβολής των πλοίων.  Το τελευταίο αυτό έργο, μαζί με τα άλλα μέτρα που προβλέπονται για τον τομέα ασφάλειας (maritime security), θα αναβαθμίσουν την όλη δομή του λιμένα και θα του δώσουν προοπτική ανάπτυξης δήλωσε μεταξύ άλλων ο Υπουργός Ναυτιλίας.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας! Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...