Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

Η Μητρόπολη Αργολίδος διοργάνωσε εκδήλωση προς τιμή του Ιατρικού κόσμου

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΥΚΑ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΚΡΙΜΑΙΑΣ


Η Μητρόπολη Αργολίδος διοργάνωσε εκδήλωση προς τιμή του Ιατρικού κόσμου ,αφιερωμένη στον Άγιο Λουκά τον ιατρό Αρχιεπίσκοπο Συμφερουπόλεως και Κριμαίας την Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014 στην αίθουσα της πρώτης Βουλής των Ελλήνων στο Ναύπλιο.


Την εκδήλωση προσφώνησε ο διευθυντής της Παθολογικής κλινικής Ναυπλίου Παναγιώτης Χέρας , ενώ χαιρετισμούς απεύθυναν ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης και ο εκπρόσωπος του Δημάρχου Ναυπλίου Θ. Κοτίστσας.

Κύριοι ομιλητές της εκδήλωσης ήταν ο καθηγητής Χειρουργικής Γ. Παπαγεωργίου ,με θέμα    Επιστήμη και θαύμα ,μπορούν να συνυπάρξουν , ο Γρ. Λακιώτης διευθυντής χειρουργικής ,Αρχιεπίσκοπος Λουκάς ένας ταλαντούχος ιατρός  χειρούργος και ο μητροπολίτης Αργολίδος κ. Νεκτάριος με θέμα , Η ΣΥΜΒΟΥΛΉ ΤΟΥ Αρχιεπισκόπου  Λουκά στη χειρουργική. Από την  Ουκρανία ήρθε στην εκδήλωση κι η Δισέγγονη του Αγίου Λουκά η οποία μίλησε με θέμα  Ο παππούς μου και εγώ, να σημειωθεί πως και η ίδια είναι ιατρός αναισθησιολόγος.  Παρών στην εκδήλωση ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης  Φ. Στεφανόπουλος, ο τέως δήμαρχος Ναυπλίου Γ. Τσούρνος , η διευθύντρια της ΔΕΥΑΝ Α. Μαντά και ο πατέρας Γεώργιος Σελλής πρόεδρος του ΙΣΚΕ  κα.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας! Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...