Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

Δήλωση Καμμένου από την Καλαμάτα

«Σήμερα, από εδώ, από την Καλαμάτα, αρχίζει η προεκλογική εκστρατεία των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ για τις επόμενες ευρωεκλογές, αλλά και για τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές...

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ξεκινήσαμε έχοντας μια ιδρυτική διακήρυξη, η οποία προέκυψε από τον ελληνικό λαό. Θα παραμείνουμε και σε αυτή τη μάχη μαζί με τον λαό - απεξαρτημένοι από οργανωμένα συμφέροντα, γνωρίζοντας ότι θα έχουμε αποκλεισμό από τα μεγάλα μέσα μαζικής ενημέρωσης και τα διαπλεκόμενα συμφέροντα - διότι πιστεύουμε ότι ο ελληνικός λαός, πλέον, έχει αντιληφθεί ότι υπάρχει ο κόσμος της παγκοσμιοποίησης και της ομοσπονδιοποίησης της Ευρώπης, που θέλει την κατάργηση των εθνών - κρατών.

Αυτό το βλέπουμε πια, καταρχήν από την πατρίδα μας, που αποτέλεσε τον πρώτο στόχο σε αυτή την προσπάθεια. Το βλέπουμε, όμως, και στην Ουκρανία. Τα ίδια συμφέροντα, οι κερδοσκόποι, οι οποίοι χτύπησαν την Ελλάδα με οικονομικά μέσα και συνεργούς τους Έλληνες πολιτικούς, χτυπούν τώρα την εθνική κυριαρχία της Ουκρανίας με μεταφερόμενους από τη Συρία και άλλα μέρη.

Η μάχη των ευρωεκλογών είναι μια μάχη κατά του φεντεραλισμού της Ευρώπης. Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ είμαστε σαφείς. Δεν δεχόμαστε τις απόψεις ούτε του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, που εκπροσωπεί η Νέα Δημοκρατία, ούτε του Σοσιαλιστικού Κόμματος, τα οποία επιθυμούν την υποστολή των σημαιών. Επιθυμούν δηλαδή την Ευρώπη της ομοσπονδίας, όπου δεν θα υπάρχουν εθνικά κράτη.

Εμείς πιστεύουμε στην Ευρώπη των εθνών - κρατών, την Ευρώπη των εθνικά κυρίαρχων κρατών. Αν αυτό θεωρείται ευρωσκεπτικισμός, είμαστε ευρωσκεπτικιστές.

Θα δώσουμε τη μάχη με τους λαούς του Νότου, αλλά και με τις αντιφεντεραλιστικές δυνάμεις του Βορρά της Ευρώπης, για να μπορέσει στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο να υπάρχει εκπροσώπηση των απόψεων εκείνων οι οποίοι έκτισαν την Ευρώπη του σήμερα και όχι της κ. Μέρκελ και των τραπεζιτών, που θέλουν να κάνουν την Ευρώπη του αύριο με πολίτες οι οποίοι θα είναι εργαζόμενοι των 300 ευρώ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας! Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...