Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

Ποδοσφαιρικός αγώνας παλαιμάχων Ολυμπιακού - Πανναυπλιακού

Τη Δευτέρα  17 Μαρτίου  2014 έγινε  φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας στο δημοτικό  στάδιο Ναυπλίου  μεταξύ των παλαιμάχων του Ολυμπιακού Πειραιώς και των παλαιμάχων του  Πανναυπλιακού , για τα καθημερινά "συσσίτια αγάπης" του ιερού ναού Ευαγγελιστρίας  Ναυπλίου τα  οποία προσφέρουν φαγητό σε δεκάδες οικογένειες της πόλης.


Τον υπ’ αριθμόν 616 αγώνα έδωσαν οι βετεράνοι του Ολυμπιακού στο Ναύπλιο Η οργάνωση του αγώνα, έγινε  με κάθε επισημότητα και  με πρωτοβουλία του μεγάλου διεθνούς βετεράνου ποδοσφαιριστή και αρχηγού του Ολυμπιακού και της Εθνικής ομάδας, Ηλία Πουρσανίδη, της Ιεράς Μητρόπολης Αργολίδος και του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη  Νεκταρίου, του Ιερέα της Ευαγγελιστρίας Πατέρα Ελευθερίου Μίχου, των βετεράνων του Ολυμπιακού και των βετεράνων του Παναυπλιακού.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τιμήθηκαν  ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, για την κατάκτηση του 40ου πρωταθλήματος ,ο Μητροπολίτης Νεκτάριος, ο Ιερέας  Ελευθέριος Μίχος, ο Ηλίας Πουρσανίδης, οι βετεράνοι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, καθώς και του Παναυπλιακού.

Τον αγώνα παρακολούθησε πλήθος κόσμου, οι πολιτικές, θρησκευτικές και αθλητικές αρχές της Αργολίδας, ο υφηπουργός πολιτισμού και αθλητισμού Ιωάννης Ανδριανός , ο δήμαρχος Ναυπλίου Δ. Κωστούρος ,ο βουλευτής Αεγολίδος Δ. Κοδέλας . ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης του Δήμου Ναυπλίου Χ. Γραμματικόπουλος κα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας! Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...