Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

Έπέμβαση εισαγγελέα ζητουν οι κάτοικοι Κρυονερίου Κορινθίας

Το προβλημα με τα βοθρολυματα που διοχετευονται σε αγωγο ομβριων υδατων και καταληγουν στα σχολεια του χωριου,ειναι γνωστο απο παλιοτερες καταγγελειες.

Τωρα η Δημοτικη αρχη αλλα και το τοπικο συμβουλιο αποφασισαν να τα νομιμοποιησουν.

Η κατασταση εχει ως εξης:με το ανοιγμα των σχολειων οι συλλογοι "γονεων και κηδεμονων" απειλησαν με καταληψη αν δεν δοθει αμεση λυση στο προβλημα.

Ετσι το τοπικο συμβουλιο εισηγηθηκε στον δημο επεκταση του αγωγου ομβριων κατα πεντακοσια μετρα εξω απο τα ορια του χωριου.Το δημοτικο συμβουλιο ενεκρινε το εργο προυπολογισμου 15000e και το εργο ξεκιναει αμεσα,παρα την αρνητικη εισηγηση για τον συγκεκριμενο αγωγο,απο την αρμοδια υπηρεσια της περιφερειας.

Μετα απο αυτα γεννιωνται ερωτηματικα για τον σκοπο αυτου του εργου.Νομιμοποιουνται πλεον οι κατοικοι να διοχετευουν ανενοχλητοι τα λυματα τους,τα οποια θα μολυνουν τον υπεργειο και υπογειο υδροφορο οριζοντα στο τελος του αγωγου, καθως δεν εχει γινει καμια μελετη για την τελικη καταληξη των λυματων.

Επισης νομιμοποιουνται αυτοι που βουλωσαν τμημα του υπαρχοντως αγωγου,που ειχε κατασκευαστει αρχικα να διοχετευει τα ομβρια υδατα μακρια απο τα σχολεια,σε ρεμα που πλεον εχει καταπατηθει.

Μετα απο ολα αυτα ενημερωνουμε τους αρμοδιους πως θα κινηθουμε κατα παντος υπευθυνου για να σταματησει αυτο το αισχος και να αναζητηθουν ευθυνες.Καλουμε τους ευσυνειδητους Κρυονεριτες και οχι μονο,να συτρατευθουν μαζι μας.

Αναγνώστης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας! Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...