Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

Νικολόπουλος: Η Κυβέρνηση μετέτρεψε την Ελλάδα σε «εργαστήριο αντοχής της Ευρωζώνης

Σε ραδιοφωνική και τηλεοπτική συνέντευξη, στο MAX FM και στο Κανάλι 9 και στους δημοσιογράφους Κων. Φλαμή και Γιάννη Ντάσκα αντίστοιχα, που παραχώρησε σήμερα το πρωί ο Βουλευτής και Τομεάρχης Εργασίας της Νέας Δημοκρατίας κ. Νίκος Νικολόπουλος μεταξύ άλλων είπε:

Η Κυβέρνηση μετέτρεψε  την Ελλάδα σε «εργαστήριο  αντοχής της Ευρωζώνης
«Υπάρχει κανένας που δεν το καταλαβαίνει πλέον;
Σε λιγότερο από δύο χρόνια, η κυβέρνηση  έχει «κατορθώσει» να εξοντώσει τους Έλληνες χωρίς να διασώσει τίποτα από την καταρρέουσα οικονομία της χώρας.
Μνημείο πολιτικής ανεπάρκειας και ανικανότητας ή στοχευμένη πολιτική που -όπως πρόσφατα εκστόμισε ο Ευάγγελος Βενιζέλος – έχει μετατρέψει την Ελλάδα σε «εργαστήριο αντοχής της ευρωζώνης»; Είτε το ένα ισχύει, είτε το άλλο, το αποτέλεσμα για τον ελληνικό λαό δεν αλλάζει. Ενώ και η Ελλάδα εξακολουθεί να βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού και ασθμαίνοντας, αναμένει κάθε τρις και λίγο να δει αν θα συνεχίσουν να της δίνουν οξυγόνο ή θα της τραβήξουν το σωληνάκι. Τα δοκίμασαν όλα. Και δεν τους βγαίνει Περιορισμός δαπανών, δημοσιονομική πειθαρχία, διαχείριση του δημοσίου χρέους, ταμεία σταθερότητας και στήριξης, ανταλλαγές ομολόγων. Ο κατάλογος είναι μακρύς. Και το αποτέλεσμα αποκαρδιωτικό. Η ατολμία του ελληνικού σχεδίου αποτέλεσε ξεκάθαρο μήνυμα για τους κερδοσκόπους, αναφορικά με τις αδυναμίες των Ευρωπαίων ηγετών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας! Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...