Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

Αγ. Θεόδωροι και Αρχ. Κόρινθος: Καφετέριες σέρβιραν... "φρουτάκια"


Για παράνομο τζόγο συνελήφθησαν χθες τέσσερα άτομα σε Αγίους Θεοδώρους και Αρχαία Κόρινθο.

Συγκεκριμένα στην Αρχαία Κόρινθο πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε καφετέρια, όπου διαπιστώθηκε η εγκατάσταση και λειτουργία τεσσάρων ηλεκτρονικών παιγνιομηχανημάτων, με το τυχερό παιχνίδι «φρουτάκια».

Συνελήφθησαν, μία 37χρονη Αλβανή, η οποία εργαζόταν ως προσωρινά υπεύθυνη του καταστήματος, ένας 40χρονος Έλληνας, ο οποίος όπως διαπιστώθηκε, ήταν παίχτης, ενώ αναζητείται ο 48χρονος Έλληνας, ιδιοκτήτης του καταστήματος.

Επίσης κατασχέθηκαν, τα παιγνιομηχανήματα, καθώς και το χρηματικό ποσό των 375 ευρώ, ως προερχόμενο από την διενέργεια παράνομων τυχερών παιχνιδιών.

'Ελεγχος και σε καφετέρια στους Αγίους Θεοδώρους όπου επίσης διαπιστώθηκε η εγκατάσταση και λειτουργία τεσσάρων ηλεκτρονικών υπολογιστών με «φρουτάκια».

Με χειροπέδες βρέθηκαν ο 43χρονος Έλληνας, ιδιοκτήτης του καταστήματος, και ένας 41χρονος επίσης Έλληνας, ο οποίος όπως διαπιστώθηκε, ήταν παίχτης σε έναν από τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν τους υπολογιστές καθώς και το χρηματικό ποσό των 1150 ευρώ, ως προερχόμενο από την διενέργεια παράνομων τυχερών παιχνιδιών.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας! Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...