Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ


Η Επιτροπή Ειρήνης Αργολίδας οργάνωσε εκδήλωση στο Ναύπλιο με ομιλία, προβολή βίντεο ,αναγγελίες ποιημάτων και ζωντανό μουσικό πρόγραμμα  από τον κ. Νώτη.Μεταξύ καφέ και ποτού  συζήτησαν  δημιουργικά  για πολλά  που απασχολούν την κοινωνία . Η εκδήλωση έγινε την δευτέρα 17-12-2012 στο ΚΑΦΕ POSTO στο Ναύπλιο.  Η Επιτροπή Ειρήνης Αργολίδας κάλεσε το λαό και τη νεολαία σε αγωνιστική δράση για άμεση καταδίκη του Ιμπεριαλιστικού πολέμου που ετοιμάζουν ΝΑΤΟ, ΗΠΑ, Ε.Ε. και άλλοι πρόθυμοι σύμμαχοί τους στη γειτονιά μας, στη Μ. Ανατολή. 

Τεράστιες στρατιωτικές δυνάμεις συγκεντρώνονται στην περιοχή, μεγάλη κινητικότητα στη βάση της Σούδας (Κρήτη), πληθαίνουν τα στρατιωτικά γυμνάσια όπως π.χ. αυτά της χώρας μας σε στενή συνεργασία με το Ισραήλ σε γη, αέρα και θάλασσα. Ο λαός μας εκτός από την καθημερινή μάχη για μισθό, σύνταξη, εργασιακά, ασφαλιστικά και άλλα κοινωνικά ζητήματα έχει χρέος να αγωνιστεί ενάντια στην ελληνική συμμετοχή με οποιονδήποτε τρόπο, στο αιματοκύλισμα που απειλεί την περιοχή μας,παράλληλα με τους εργατικούς αγώνες  απαιτούμε:

-Όχι σε κάθε Ιμπεριαλιστική επέμβαση εναντίον λαών της  περιοχής μας και όχι μόνο.

-Καμμία συμμετοχή της χώρας μας.

-Επιστροφή όλων των στρατιωτικών δυνάμεων που βρίσκονται ακόμα εκτός συνόρων (υπάρχουν σε 12 χώρες) σε αποστολές που δεν αφορούν την άμυνα της χώρας μας.

-Διακοπή κάθε στήριξης ή διευκόλυνσης της Ιμπεριαλιστικής πολεμικής μηχανής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας! Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...