Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012

10 Συλλήψεις στην Αρκαδία για παράνομο τυχερό παιχνίδι.


Στο πλαίσιο των ελέγχων, που διενεργούν οι Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Πελοποννήσου, σε όλη τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου για την καταπολέμηση του παράνομου «τζόγου», συνελήφθησαν, σήμερα (29-12-2012) και πρώτες πρωινές ώρες στην Τρίπολη Αρκαδίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, 10 άτομα, για παράνομο τυχερό παιχνίδι.

Ειδικότερα, σήμερα (29-12-2012) και πρώτες πρωινές ώρες, στην Τρίπολη Αρκαδίας, μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, πραγματοποίησαν έλεγχο σε κατάστημα – καφενείο, ιδιοκτησίας 53χρονου ημεδαπού, όπου διαπιστώθηκε η διενέργεια του παράνομου τυχερού παιχνιδιού «ζάρια».

Συνελήφθησαν, ένας 57χρονος ημεδαπός, ο οποίος εργαζόταν ως προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος, 3 ημεδαποί, ηλικίας 30, 54 και 58 ετών, καθώς επίσης και 6 ημεδαποί ΡΟΜΑ ηλικίας 34, 45, 34, 23, 32 και 34 ετών αντίστοιχα, γιατί ο πρώτος είχε επιτρέψει στους άλλους, την διενέργεια του παράνομου τυχερού παιχνιδιού.

Κατά τον έλεγχο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, 6 ζάρια και το χρηματικό ποσό των 1.804 ευρώ, ως προερχόμενο από την διενέργεια παράνομων παιχνιδιών.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρίπολης, ενώ αναζητείται εντός των ορίων του αυτοφώρου, ο 53χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος.

Την αστυνομική έρευνα και την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Τρίπολης.

Επισημαίνεται ότι οι έλεγχοι, από τις Αστυνομικές Αρχές της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Πελοποννήσου, θα συνεχιστούν αμείωτα σε όλη την διάρκεια της εορταστικής περιόδου, για την αποτροπή διεξαγωγής παράνομων παιχνιδιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας! Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...